keskiviikko 11. maaliskuuta 2015

Aamupala korkeuksissa - London Skygarden

Luin ensimmäisenä Lontooseen avatusta uudesta Skygardenista Sannan blogista. Sen jälkeen bongasin parista muustakin blogista juttua ravintoloista jotka sijaitsee Skygardenissa. Päätin että tuonne on päästävä aamupalalle kun äiti ja ystävä on tulossa käymään Lontoossa.

Se hetki koitti vihdoin viime perjantaina kun olin bookannut meille pöydän Darwin Brasserie:stä aamupalalle.






Skygarden on vasta hiljattain avattu WalkieTalkie rakennuksen 35. kerrokseen (20 Fenchurch Street). Paras juttu paikassa on, että sinne pääsy on täysin ilmainen! Paikka täytyy vaan bookata etukäteen! Jos haluat vain vierailla Skygardenissä, voi pääsyn bookata täältä. Vaihtoehtoisesti voit varata pöydän ravintoloista jolloin ei tarvitse varata erillistä paikkaa enää vierailua varten. Skygardenista on aivan upeat näkymät Lontooseen ja itse paikka on aivan mielettömän ihana!

Me oltiin siis aamiaisen perässä ja olipa muuten ihana saapua 35. kerrokseen ja heti hisseistä ulos kävellessä tuntuu että kävelisi koko kaupungin yläpuolella kun on niin upeat näkymät! Darwin Brasserie palvelee tietääkseni koko päivän läpi, eli sinne voi mennä niin aamiaiselle, lounaalle kuin illallisellekin! Täytyy ainakin sanoa että aamiaismenu oli todella hyvä - sieltä löytyi ikisuosikkini Eggs Benedict  joka maistuu aina yhtä hyvältä. Kuulemma seuralaistenkin annokset olivat supermaittavia. Palvelu oli hyvää, ruoka maittavaa ja näkymät ihan vertaansa vailla joten voisin ehdottomasti suositella paikkaa! Luonnollisesti ruuan hintaan tulee pieni korkean paikan lisä mutta ei aamiaisen hinta mielestäni kuitenkaan ihan mahdoton ollut. Välillä pitää hemmotella itseään!





Teinköhän nyt selväksi kuinka paljon tykkään tuosta paikasta? Ollaan menossa Lontooseen uudestaan parin viikon päästä ja sanoinkin jo tytöille että tänne on pakko tulla uudestaan silloin! Ehkä tällä kertaa testataan paikka iltasellaan ja nähdään Lontoo yövalaistuksessa?



London Skygarden
20 Fenchurch Street
EC3M 3BY

P.S. Sori hassut kuvakoot, kuvat otettu omalla ja äidin kännykällä ja jostain syystä äidin kännykän kuvat tuli meikäläiselle ihan hassun pieninä alunperin...

8 kommenttia:

  1. Oih! Onpas tuolta makeat maisemat kaupunkiin. :) Tuohan on aivan huippu paikka lähteä piristämään arkea. En ollut tuosta muualta vielä lukenutkaan, täytyy laittaa korvan taa. Tuolla voisi piipahtaa jos tulee joku Lontoon reissu jossain vaiheessa tehtyä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä ehdottomasti käymään tuolla kun reissu Lontooseen tulee eteen, maisemat ja ilmapiiri on molemmat ihan huippuja!

      Poista
  2. Upean näköistä! Tuonne ehdottomasti siis seuraavan kerran kun käyn Lontoossa. Skumppa-aamiainen ei petä koskaan. ;)

    Shardiin muuten pääsee kanssa ilmaiseksi baaripuolelle. Mä olen siellä pariin otteeseen ollut drinkillä ihailemassa Lontoota iltahämärässä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No skumppa-aamiainen on kyllä aina ihan parasta, nyt oli niin monta syytä juhlia että sen kunniaksi piti heti aamusta kilistellä :D

      Mä en ole vielä käynyt Shardissa mutta mä olen kuullu kanssa tästä baarista, joten sielläkin pitäisi varmaan käydä jossain vaiheessa!

      Poista
  3. Ihailinkin tata jo Instagramin puolella. Upeat maisemat! Tulispa tannekin jokin vastaava paikka ylailmojen ihasteluun, vaikka ilman ruokaakin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rakastan kyllä tuollaisia yläilma paikkoja jonne pääsee ihastelee maisemia, vielä parempi jos sieltä saa hyvää ruokaa samalla kun niitä maisemia ihmettelee :) Mä pidän peukut pystyssä että sinnekin päin palloa tulisi joku kiva paikka yläilmoihin!

      Poista
  4. Oi, nam! Onpas kivan näköinen paikka :) Pitää joskus testata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suosittelen kyllä testaamaan, ihan huippu paikka kuten varmaan kävi postauksestakin ilmi :D

      Poista

Kiva kun kommentoit!