keskiviikko 25. maaliskuuta 2015

Syö, juo ja nauti Lontoosta

Viikonloppumme sujui Lontoossa pienimuotoisten jälleennäkemisten merkeissä. Nimittäin ihana ystäväni jonka häitä juhlittiin vuosi sitten Islamabadissa, tuli Lontooseen viettämään miehensä kanssa ensimmäistä hääpäivää. Siitä saatiinkin idea kokoontua meidän ydinporukan kanssa Lontooseen huippua viikonloppua viettämään - yksi lensi Norjasta, toinen Sveitsistä ja me otettiin juna Derbystä.

Hyvät ystävät tunnistaa siitä että vaikka ei olisi nähnyt edes vuoteen, niin silti voi jatkaa niistä samoista jutuista joihin viimeksi jäätiin. Niin on myös näiden mimmien kanssa. Meidän viikonloppu oli aivan huippu ja niin nauruntäyteinen että välillä kyyneleet valui silmistä kun siitä hysteerisestä menosta ei ollut tulla loppua. Pitkiä brunsseja, hyviä drinksuja, kuulumisten vaihtelua, tulevaisuuden suunnittelua, naurunhetkiä, ilonkyyneleitä - paljon on ehtinyt vuodessa tapahtumaan ja meillä oli hirveästi juhlimisen aihetta, lähtien aina meidän kihlauksesta kaverin ensimmäisen hääpäivän juhlintaan.



Me keskityttiin täysin vaan toistemme seurasta nauttimiseen ja Lontoo sai jäädä vain näyttämöksi meidän kohtaamiselle. Tosin ehdittiin me vähän miehen kanssa kävellä Thamesin rantaa pitkin ja tasapainoittaa edellisen illaan biletystä raikkaalla ilmalla. Puhelimen kätköistä löytyykin vain kahdenlaisia kuvia viikonlopulta - joko selfieitä meidän ryhmästä tai kuvia ruuasta. Nimittäin hyvää safkaa tuli nautittua enemmän kuin tarpeeksi viikonlopun aikana. Ajattelin nyt  jakaa nämä vinkit teidän kanssa, käytiin nimittäin mielettömän hyvissä mestoissa.

Madison
1 New Change
London, EC4M 9AD

Madison on baari josta löytyy ylikalliita drinkkejä mutta toisaalta heidän kattoteranssinsa näkymät ovat vailla vertaansa. Nimittäin järisyttävän kokoiselta terassilta on ihan mahtavat maisemat niin Lontooseen kuin ihan vieressä sijaitsevaan St Paul'sin katedraaliin. Tänne haluan tulla uudestaan kesällä!

Huippumesta jos haluaa nauttia kauniista näköaloista - drinkit on hieman kalliita ja paikkaan kannattaa muistaa pukeutua siististi (ei lenkkareita miehillä yms sääntöjä noudattaen) mutta suosittelen!




Bill's
Several locations around London

Bill's on ketjupaikka jolla on ravintoloita ympäri Lontoota, me käytiin tällä kertaa Holbornissa. Bill's tarjoaa loistavaa brunssi mättöä ja mielestäni heidän ravintolat on sisustettu todella kivalla rustiikkisella tavalla. Heiltä löytyy ihania mehuja, ja milkshakeja (kuten kuvassa näkyvä chocolate brownie milkshake) ja brunssiruokana mun suosikki on eggs royale. Me vietettiin paikalla varmaan kolme tuntia kuulumisia vaihdellen ja siihen tämä on juuri sopiva paikka. Mikäli mieli halajaa rentoa paikkaa aamiaisella, tämä on sinun mestasi!




The Happenstance
1 Ludgate Hill, 
London, EC4M 7AA

Melkeinpä nimensä mukaisesti, me vaan pölähdettiin paikalle tähän ravintolaan sunnuntai-aamuna. Ilta oli vähän pitkälle venähtänyt ja haluttiin vaan löytää mahdollisemman nopeasti hyvä brunssipaikka. Noh, tämä oli suoraan hotelliamme vastapäätä ja voi vitsit mikä helmi me löydettiinkään.

Ensinnäkin tykkäsin tämän ravintolan sisustuksesta - sellainen vähän industrial-henkinen paikka ja todella tyylikäs. Sieltä saa brunssia, lounasta, illallista ja jatkuu vielä ilmeisesti myöhään yöhön drinkkipaikkana.

Tuorepuristettuja mehuja löytyy vaikka mitä ja eggs royalet, jotka tilasin oli ihan superhyviä! Tälle paikalle antaisin siis melkeinpä 10+ arvosanaksi, niin hyvä brunssimenu sieltä löytyi!





Tälläiset viikonloput on kyllä ihan parhaita - niistä saa niin mielettömästi energiaa. Olisi tietysti ihana nähdä näitä tyttöjä useimminkin mutta ehkä seuraavalla kerralla nähdään taas vuoden päästä meidän häissä!

4 kommenttia:

  1. Mielestäni kirjoitin tähän viikkoja sitten, mutta se kai hävisi bittiavaruuteen... Joka tapauksessa halusin sanoa, että huippuvinkkejä! Kesäkuun reissua varten laitoin tästä nimiä ylös muistilistaani. Joka kerta Lontoossa on hauska kokeilla uusia paikkoja. Kiitos!

    Anna

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei, inhoan sitä kun kommentit häviää bittiavaruuteen! Mutta ihan loistava kuulla että näistä vinkeistä on hyötyä, ihanaa Lontoon reissua!

      Poista
    2. Lisäksi Cornwallin vinkit olen laittanut muistiin, koska suuntaan sinne ekaa kertaa ennen Lontoota. :)

      Anna

      Poista
    3. Oih vitsit, ihanaa! Cornwall on aivan huippu paikka, haaveilen edelleen kesämökistä sieltä :)

      Poista

Kiva kun kommentoit!