keskiviikko 10. helmikuuta 2010

The Beach

Jellou!!

Tälläisistä aamuista mä tykkään: heräsin 8.30 auringonpaisteeseen, ei ollut vielä kiire luennolle, kampuselle kävely sujuu rauhassa, arskat silmillä ja ennen luentoa käyn hakemassa herkullisen Cafe Mochan ja elämä hymyilee :)

Kymmeneltä mulla oli todella ensimmäinen Nordic Politicsin tupla-luento ja oli kyllä ihan mielenkiintoista. Olin ihan varma että kurssi olisi täynnä vain kaikkia ulkomaalaisia opiskelijoita, mutta paljon oli ihan Skotteja paikalla. Tuntui ihan hassulta kun puhuttiin Suomesta ja Suomen polittisesta järjestelmästä luennointi mielessä :) Mutta jeps, kurssi vaikuttaa kivalta!

Koska harvinainen valoilmiö jatkui vielä tänäänkin, päätettiin lähteä Anskun kanssa biitsille kävelee ja syömään lounasta. Tykkään mielettömästi Aberdeenin rannasta ja tänään oli kyllä tosi makee päivä muutenkin! Tarkenin ihan hyvin, vaikka mulla oli vaan villapaita ja toppaliivi päällä! Ja aurinkolasit - ihanaa!


Ryhdyin taidekuvaajaksi...

 
Sitten ruvettiin leikkimään...

 


 

Kaiken tämän jälkeen tuli niin kauhee nälkä,että mentiin syömään lounasta yhteen rantakahvilaan (tää sana kuulostaa vaan niin väärältä kun kyse on kuitenkin Skotlannista :))
Lounaan jälkeen mentiin shoppailee Asdaan (eli supermarkettiin), Anskun sanojen mukaan "oltiin ihan jipoissa" ja kyse on kuitenkin supermarketista :) Mutta sieltä löytyy kaikkea kivaa saman katon alta! Ostin myös uuden pöytälampun, jotta saan enemmän valoa huoneeseen, mutta taas kävi niinkuin edellisen pöytälamppu-episodin kanssa, nimittäin ostin TAAS vääränlaisen lampun siihen. Hohoijaa..
Ihmiset saattoi myös katsoa hieman oudosti kun menin sellaiseen self-check counterille, eli siin ei ole myyjää vaan kone :) Minä siinä sitten hihittelin kun skannailin tuotteita läpi - se oli hurjan jännää :)

Illlalla menin vielä salille puhkumaan juoksumatolle, jonka jälkeen oli taas ruokailun vuoro :D Loppuilta kuluikin hengaillessa ja telkkaria katsellen. Nyt pitäisi vielä jaksaa lukea huomisen tutoriaalia varten pari vikaa sivua..Blaah..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!