sunnuntai 7. helmikuuta 2010

Masun täyteen ahtaamista ja sitten sen pienentämis-operaatio

Heippa!!

Onpa ollut ihanan rentouttava viikonloppu!

Lauantaina nukuin pitkään, tai itseasiassa heräsin kyllä jo 9.30, joten totesin että ehkä ne univelat kuitattiin sillä :)
Puolenpäivän jälkeen lähdettiin kaverin kanssa kaupungille, ja mä hamstrasin mm. pari ystävänpäivä-korttia.

Illalla mentiin sitten isomman porukan kanssa syömään eka sushia YO-sushi ravintolaan, ja täytyy kyllä sanoa että en kyllä ymmärrä mitä ajattelin silloin kun en tykännyt sushista. Nyt se on mun suurinta herkkua! Varsinkin kaikki pallerot jotka sisältää avokadoa ja lohta! Ja paikkana tää ravintola on just kiva, koska niitä sushilautasia voi poimia sellaiselta liukuhihnalta ja valita juuri mitä haluaa. Ei tarvitse edes odottaa :)

Sushin jälkeen mentiin katsomaan leffa nimeltä Invictus. Täytyy sanoa että tykkäsin siitä todella paljon! Onnistunut toteutus ja aivan ihanan koskettava tarina sen takana. Kannattaa mennä katsomaan!
Finnkinon sivuilla leffa kuvataan näin:

Nelinkertaisen Oscar®-voittajan Clint Eastwoodin (”Million Dollar Baby”, ”Armoton”) ohjaama elokuva kertoo innoittavan tositarinan siitä, kuinka Nelson Mandela (Morgan Freeman) yhdisti voimansa Etelä-Afrikan rugbyjoukkueen kapteenin, Francois Pienaarin (Matt Damon), kanssa tuodakseen kansansa yhteen.
Vastavalittu presidentti Mandela tietää, että hänen maansa on apartheidin jäljiltä jakautunut niin rodun kuin toimeentulonkin perusteella. Mandela uskoo voivansa yhdistää kansakuntansa urheilun universaalin kielen avulla, ja niinpä hän kannustaa eteenpäin Etelä-Afrikan altavastaajaksi katsottua rugbyjoukkuetta sen epätodennäköisellä tiellä vuoden 1995 maailmanmestaruuskisojen finaaliin.

 

Suosittelen kyllä lämpimästi!


Sunnuntaina tehtiinkin sitten Anskun kanssa brunssiksi creppejä. Koska olen syönyt ja vaan syönyt koko viikonlopun (ja ei sen puoleen,koko Brysselinkin) ajan, lähdettiin kämppiksen ja Anskun kanssa salille iltapäivällä. On pakko yrittää vähän saada ne syömingin jäljet pois tosta kropasta :)
Illalla vielä kokattiin suhteellisen hyvää ruokaa ja nyt tässä mietin että pitäisi ehkä mennä nukkumaan että pääsisi huomenna aamusalille, mutta samalla ei vielä huvita..Näin se unirytmi menee sekaisin!
Oli kyllä ihanan rento viikonloppu, joka jatkuu vielä itseasiassa huomenna, koska mulla ei ole luentoja. Silti olisi kyllä paljon tehtävää :)
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!