tiistai 23. helmikuuta 2010

Ei ole aina toi kirjottaminen hallussa

Heips!

Ansku sit just kerto mulle,että olen kirjoittanut ehkä viimeisen puolenvuoden aikana maanantai väärin :) Olen siis kirjoittanut sen aina maanatai  enkä maanantai niinkuin pitäisi :) Ei ole aina noi kaikki aakkoset ihan kotosalla :) Toisaalta, vanhat äidinkielenmaikat muutenkin varmaan parahtaisi epätoivosta kun näkis tän tekstin laadun mitä kirjoitan :)

Tällä hetkellä välttelen yhtä presentaation tekemistä, vaikka itseasiassa löysin vihdoin hyvän artikkelin joka avasi asiaa paljon, mutta ei nyt huvita pureutua siihen artikkeliin sen syvemmin..
Tää päivä on myös kulunut siinä, että joka kerta kun istun, parahdan ääneen koska mun persus on ihan sairaan kipee sen eilisen spinning-tunnin seurauksena. Tosin menin salille silti tänään, eka 5 min oli ihan tuskaa crosstrainerilla, mut sit kun lihakset lämpeni ni tuli melkeen helpottava tunne saada ne vetreytettyä :)

Kävin tänään mun spy-kurssin luennoilla ja tutoriaalilla. Se on siis mun kv-suhteiden kurssi, ja kutsun sitä spy-kurssiksi, koska se on just kaikesta intelligence service jutuista. Eli real life James Bond stuff :) Mun jotenkin käy sääliks sitä proffaa, kun se yrittää olla hauska ja näkee siitä et se haluais et kaikki tykkäis siitä, mutta kukaan ei naura sen raukan jutuille :( En kyllä minäkään sen puoleen..

Mut joo, muuten elämäs ei tapahdu mitään erikoista, valmistaudun vaan tota viikonloppua varten ja yritän tehdä kaikki kouluhommat valmiiksi.

Tällä hetkellä harrastetaan Anskun kanssa tätä 2000-luvun kommunikointia ja istutaan molemmat mun sängyllä läppäreiden kanssa :) Tosin ei sillä raukalla ole nettiä joten that's why. Kyl me yleensä puhutaankin jotain :)
Mut jeps, nyt ehkä viimein uppudun noiden oikeiden hommien pariin. Tai sit meen tekee smoothiet (oli muuten sairaan hyvää smoothieta minkä tein aikasemmin päiväl).

Kuulemisiin!

1 kommentti:

  1. Hei täytyy kyllä sanoa että näytätte ihan siskoksilta siinä sängyn päällä - ihan tosi söpöä!!!!!!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!