keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Stressii...

Kyl kuulkaa voin kertoa et tää opiskelijaelämä voi olla joskus tosi stressaavaa..Ei sitä ehkä voi verrata oikeiden aikuisten ongelmiin (koska mähän en ole aikuinen vielä!), mutta riittää mulle toistaiseks :)

Vaikka nyt on vasta lukukauden alku, olisi yksi presentaatio tehtävänä ( aihe on kiva, lähteet tyhmät, ideat nolla), SCOTMUN 2010 valmistelut ( aihe kiva, maa vaikea, maan nimi vaikea, liikaa opittavaa, vaikea aloittaa tutkimusta),  kaikki kesätyöstressi (ideoita miljoona mut ei konkreettista rahotusta tai paikkaa).
AIKAA ON LIIAN VÄHÄN!

No okei, ei asiat ole niin huonosti. Alotin ton SCOTMUN tutkimisen jo, ja löysin ihan hyvää materiaalia siihen. Presentaation teen ensi viikolla ja kesätöihin ei voi vaikuttaa muuten kun hakemalla ja odottamalla :) Et ehkä turha stressata.

Harmittaa vaan kun salilla käynti on täl viikol vähän jäänyt kun on ollut jonkinverran ohjelmaa, ja se salilla käynti kummiskin verottaa sen oman aikansa. Ja viikonlopuksi lähden Glasgowhon.

Tänään on kuitenkin ollut ihanan aurinkoinen, mutta kylmä päivä - ihanaa kun ei satanut!

Nyt lähdenkin kohta kaverin luokse katsomaan illan Suomi v. Valko-Venäjä peliä. Pistetään oikeen kunnon kisastudio pystyyn! Toivottavasti Suomi aloittaa pelit voittamalla tämän :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!