tiistai 9. helmikuuta 2010

Harvinainen valoilmiö

Heipparallaa!!

Maanatai meni todella vapaapäivää vietellessä : urheillen ja kaupoissa käyden ja asioita hoitaen. En kyllä saanut paljon aikaa, et älkää turhaan kuvitelko et olisin ollut kauheen aktiivinen  :) Mutta jotain pieniä juttuja kummiskin :)

Tänään alkoi sitten mun osalta luennot, koska viime viikolla olin todella siellä Brysselissä. Aamu yhdeksän (!!) luento oli Intelligence and National Security. Vaikuttaa kyllä ihan mielenkiintoiselta kurssilta, ja ainakin luennoitsija on innoissaan asiasta, ehkä turhankin innoissaan :)
Luennon jälkeen menin kaverin kanssa aamukahville Hubiin ja heti alkoi päivä näyttää paremmalta! Ja Hubista lähdettäessä paistoi aurinko!! Aurinko kyllä tekee niin iloiseksi :)
Tän jälkeen olikin vuorossa edellemainitun kurssin tutoriaali. Jokaisen tutoriaalin "vetää" kaksi opiskelijaa, jotka pitävät esitelmät kahdesta eri aiheesta ja sen jälkeen on aikaa kysellä ja kommentoida. Ihan hyvä systeemi mielestäni, oppii ainakin esiintymistaitoja.
Siinä olikin sitten päivän opiskelut - aika rankkaa :)

Iltapäivällä tänne tulikin sitten Aberdeen City Councilin tyyppi tarkastaa tiloja. Me tarvitaan sellainen erityislupa tähän taloon, joten sen takia tuli sitten tämä tyyppi yhdessä vuokraisännän kanssa tänne hiippailemaan. En nyt jaksa sen enempää selittää miksi tuo lupa tarvitaan, mutta oikeesti, se on ihan ihan tyhmä juttu..

Tän jälkeen lähdettiin Anskun kanssa salille ja Anskusta tulisikin ihan hyvä personal trainer jos ura opiskelemassa alassa ei urkene. Ansku huutaa mulle kun uikutan etten jaksa enää : " Kato kuinka ahkerasti toi tyttö vetää tossa vieressä!! Iniseekö se yhtään? EI!" Tän tehokkaan efektin kyllä pilasi se, että molemmat purskahdettiin hillittömään nauruun ja mun vatsojan tekemisestä ei meinannut sen jälkeen tulla enää mitään :D

Illan olen viettänyt rentoillen ja uutta kirjaa "I heart Hollywood" lukien, joka ei kyllä yhtään helpota mun matkakuumetta! Noh, pääsenpähän sentään Glasgowhon viikonlopuksi :D

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!