maanantai 11. lokakuuta 2010

Hupsista..

Sinne se viikonloppu taas meni. Toisaalta tuntuu että kaikki viikot ovat yhtä viikonloppua kun luentoja on vaan se kaksi kappaletta. Ensi viikolla on Reading Week joten ei ole edes niitä vähiä määriä luentoja tiedossa.

Mutta, lähdin siis lauantai aamuna kohti Glasgowta ja siitä itseasiassa suoraan vielä erääseen merelliseen pikkukaupunkiin. Iltapäivä kului lentopallo-ottelua katsellessa ja sitten itse pelaillessa. Tai siis harjoitellessa. Tai noh, vaan sitä palloa jotenkin heitellessä. Itsehän en siis kyseistä lajia pelaa mutta autoin A:ta treenaamaan heittelemällä palloa hänelle - vaativa tehtävä, I know. Lauantaina oli kummiskin aivan upea keli joten mikäs siinä ulkoillessa.
Sunnuntaina pistin nämä käytännän lentopallotaidot kokeiluun kun "pääsin" linjatuomaroimaan tyttöjen ottelua. Ensimmäiset 5 min olin kauhusta jäykkänä kunnes totesin, ettei se ole ihan maailman vaikein tehtävä kummiskaan :) Viikonloppu meni siis hyvin rauhallisissa tunnelmissa.
Glasgow on kyllä aivan ihana kaupunki - siellä on menoa ja meininkiä, Merchant city alueena on aivan ihana, Glasgow ei ole liian suuri mutta kuitenkin tarpeeksi iso. Uskaltaisin sanoa tuntevani Glasgown ja sen tietyt osat jo melko hyvin, ja viihdyn siellä. Aina löytää jotain uutta ja ihanaa. Siksi aina sinne mielellänikin lähden (noh, onhan siihen tietysti myös se toinen syy..)!

Tänään lähdinkin aamulla Glasgowsta, nukuin 3 h bussimatkan suoraan putkeen ja heräsin suhteellisen virkeänä takaisin Aberdeenissä.
Ainut kurssi joka tällä hetkellä on meneillään on siis tuo War and Peace in International Relations. Todella mielenkiintoista on ollut ainakin tähän mennessä, yleensä tarkastelemme vallitsevia teemoja myös oikeiden case-studien kautta, kuten Ruanda, Pohjois-Irlanti ja Kosovo.
Illalla meninkin tanssitunnille ja nyt parhaillaan nautin iltateetä, tarkoituksena tutkia postgraduate-vaihtoehtoja mutta oikeasti olen viettänyt enemmän aikaa blogeja lueskellessa.
Huomenna pitäis saada jonkinlainen kunnon viikkorytmi käyntiin,eli toisinsanoen raahautua kirjastoon. Jeps, I can so see that happen..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!