keskiviikko 13. lokakuuta 2010

Postgraduate applications= Full time job

What have I done today? Noh, viettänyt aikaa noiden postgraduate hakemusten kanssa, pääsemättä oikeen puusta pitkälle. Tai, kyllä sain sentään jotain aikaiseksi. Päivä kului pitkälti näin:

Jonota yliopiston Registry-keskukseen jotta saisit heiltä viralliset tutkintotodistukset hakemustasi varten..

15 min jonotuksen jälkeen virkailija kertoo sinulle, "oih, kai tiesit että nämä voi ostaa meidän online-kaupasta?" Meidän yliopistolla on oma online-kauppa? What?

Mene Hubiin ja tilaa sieltä "online-kaupasta" ne transcriptit ja sen jälkeen laita maili toiselle proffalle ja pyydä mahdollista suosituskirjettä.

Rupea miettimään omaa personal statementia, joka täytyy liittää mukaan hakemukseen. "Start the personal statement with an original sentence". Poista aloituslause "olen tällä hetkellä neljännen vuoden opiskelija.." Jätä koko typerä statement rauhaan.

Ja siirry erään yhden yliopiston online-hakusysteemiin vain tuskastuakseen sen pituuteen (11 sivua!!).

Puhu äidin kanssa joka kehoittaa hakemaan niin moneen yliopistoon kuin mahdollista, sano että tämä olikin sinun alkuperäinen idea, mutta ei kyllä onnistu enään kun olet tajunnut kuinka paljon työtä siinä on.

Jatka tuskailua personal statementin kanssa.

Koko päivä meni siis pitkälti näin :) Toistaiseksi odotan muilta tahoilta tarvittavia liitteitä hakemukseeni, kuten juuri noita opiskeluun liittyviä tietoja ja sitten niitä suosituksia. Koko päivä meni enemmän ja vähemmän miettiessä noita hakemuksia. Tällä hetkellä olen rajannut vaihtoehdot kuuteen yliopistoon. Vaihtoehtoja löytyy niin Brittien sisältä kuin ulkopuoleltakin.
Muuten elämä täällä on tosi kivaa tällä hetkellä. Olen superiloinen koska päivät menevät nopeasti, ympärillä on ihania ihmisiä ja koko ajan on menossa. My kind of life.
Aloitettiin taas perinteinen keskiviikko tapa, eli mentiin Chaplaincyyn keittolounaalle elämäntapahippien kanssa. Yhtä hyvää keittoa kuin viime vuonna!Täällä on ollut tosi kiva keli viimeaikoina (nyt varmaan huomenna sitten sataa) ja ihana syksyn ruska päällä. Kampus näyttää todella kauniilta. Syksy on kyllä ihan kivaa aikaa silloin kun ei sade vettä kaatamalla ja on kirpeä syysilma. Muuten olen kyllä kesäihminen. Isille kiitos myös mun aivasta ihanasta pikkulämmittimestä joka pitää mun huoneen ihanan lämpimänä vaikka ulkona olisikin kylmä!2 kommenttia:

 1. Heippa! nyt vasta sun blogin löysin täältä blogien sekasotkusta. Itse aloitin myös tämän homman kun muutin englantiin opiskelemaan tänä syksynä! Ihania kuvia sulla on täällä! :) Ihanaa syksyä!

  VastaaPoista
 2. Heippa Ida!
  Kiva kun ilmoittauduit!
  Täytyy käydä kurkkamassa myös sun blogia heti.
  Onnea opiskeluihin!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!