maanantai 4. lokakuuta 2010

Random maanantai ajatukset (vai oliko se nyt maanatai)

1) Graduate työpaikkoja selaillessa totesin että en tule koskaan, ikinä, milloinkaan saamaan mitään kivaa työtä (noh, en ainakaan täältä) koska kaikki yritykset etsivät joko insinöörejä (olen kyllä kuullut eräältä nimeltä mainitsemattomalta henkilöltä että insinöörit ovat erinomaisuudellaan ihan toisesta maailmasta ja kaikki haluavat palkata heitä), kirjanpitäjiä tai retail ihmisiä joihinkin näistä isoista ketjuista kuten ASDA, Lidl tai John Lewis. No thänks.

2) Aberdeen on ihan hevonkuusessa (ei sillä ettenkö kyllä tietäisi tätä jo) ja en millään löydä hyviä (lue=halpoja) lentolippuja Suomeen

3) Haluan saada työpaikan brittiläiseltä James Bond agentuurilta. En uskalla kirjoittaa nimeä tähän koska ehkä ne tarkkailee mun blogia..Mutta siihen tarttisin tän saaren kansalaisuuden ja vähintäänkin toisen vanhemmista pitäisi olla britti. Et miten olis isi tai äiti?

4) Kaveri kommentoikin edelliseen postaukseen että tää on Lauran ruokablogi. Havaitsin kyllä ironian tämän kommentin takana ottaen huomioon että edellisessä postauksessa mainitsemat ruuat jotka oli made tai bought by me, oli jälkiruoka ja ben&jerry's. Mutta..havaittiin tänään taas kaverin kanssa että ruuanlaitto ei ole oikeesti niin hankalaa ja aikaanvievää, ja pohjimmiltaan me ollaan vaan superlaiskoja.

5) Jaan nyt teidän kanssanne maailman kaikken hauskimmat videot, oikeesti, näille ei voi olla nauramatta :)
Eli suosittelen lämpimästä katsomaan nämä clipit ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!