tiistai 19. lokakuuta 2010

Okey, so apparently rainshowers are moving "everywhere"

Käytän ihan hävettävän paljon aikaa tällä sivustolla. Siellä on vaan niin kauniita kuvia. Tämänkin kirjoituksen kaikki kuvat on otettu sieltä, ihan vaan piristämään kaikkien päivää.


Tänään on todellakin vaihteeksi taas satanut vettä, mutta ei hätää, onhan mulla nyt mun ihana, iso pinkki sateenvarjo joka ei ihan hevillä hätkähdä. Onnistuin myös lähtemään jo kymmeneltä kohti kirjastoa, vaikkakin tein kahvilan kautta pienen kiertomatkan. Mutta silti, olin varmaan jo klo.10.15 kirjastolla. Hyvä minä!


Viihdyinkin kirjastossa (mitäs muutakaan kun hakemuksia tehden) aina klo.13.00 saakka, jolloin täytyi lähteä UNYSA-komitea tapaamiseen. Meillä onkin tiedossa vaikka mitä kivaa! Koska ensi sunnuntaina, eli 24.10 on YK-päivä, järjestämme 25.10 alkavalla viikolla YK-viikon, eli meillä on tapahtumia joka päivälle. Maanantaina meillä on "koju" Hubissa, eli opiskelijaelämän keskuksessa, ja jaamme materiaalia kaikille halukkaille ja kerromme toiminnastamme. Illalla onkin sitten leffa-ilta ja näytämme The Interpreter, joka on siis ainut elokuva joka on koskaan filmattu oikeasti YK:n päämajassa New Yorkissa.
Tiistaina Halloweenin kunniaksi on MUN Halloween session  eli vähän kevyempi aihe, ja kaikki tietenkin puketuvat asianmukaisesti Halloween asuun.
Keskiviikkona on vuorossa YK:lla tyoskentelevan kaverin pitämä puhe, jonka jälkeen pidämmekin Pub Quizin.
Torstaina olisi vielä vuorossa YK-aiheinen väittely ja perjantaina pidämme kampukselle Bake salen. Ja kyllä, minä lupauduin leipomaan. Kaverin kanssa tosin (luojan kiitos..)
Eli ensi viikko tulee olemaan super-kiireinen. Kaiken tämän lisäksi ensi viikolla on siis todella Halloween viikko, A tulee viikonlopuksi käymään, sekä yksi kaveri tulee koko viikoksi tänne. Eli ei ole ohjelmasta puutetta.


Jos ensi viikolla on kiirettä, niin muuten on tälläkin viikolla. Joka illalle on jotain ohjelmaa. Tänään oli vuorossa MUN, ja tällä kertaa edustan kaverin kanssa Sudania. Tosin, en ollut ehtinyt tehdä yhtään taustatutkimusta joten menin vaan kuuntelemaan kun muut pälättivät keskenään. Ensi kerralla sitten.
Huomenna olisi vuorossa Politics & IR societyn tapahtuma ja tanssitunti, torstaina mennään laatimaan kysymyksiä ensi viion Pub Quiziin, ja perjantaille ei luoja kiitos ole vielä mitään erikoista.


UNYSA-kokouksen jälkeen talsinkin yliopiston Career's serviceen jonne voi viedä oman CV:n tarkastettavaksi. Sain onneksi myös järkevän virkailijan ja hän ehdottikin hyviä parannuksia siihen, mutta kun olin saanut muutokset tehtyä, lopputulos olikin mielestäni yhtäkkiä tosi sekava. Joten nyt sitäkin täytyy parannella. Argh. Huomenna pitäisi käydä tarkastuttamassa personal statement. Päivän hyvä uutinen oli kuitenkin se, että torstaina saan ensimmäiset suositukset jo käteeni. Ja tänään tuli noi mun viralliset opiskelijarekisteriotteetkin postissa.


Istun tällä hetkellä melkoisen pimeässä huoneessa koska mun pöytälampun lamppu pasahti ja tällä hetkellä vaan surkeaakin surkeampi kattovalo toimii. Se että saisin ostettua pöytälamppuun uuden lampun tuntuu tällä hetkellä ylitsepääsemättömän vaikealta. Ehkä sitten ensi viikolla..


Koska olen mielestäni tehnyt tänään melko ahkerasti hommia, ja koska huomen aamulla olen menossa taas kirjastoon, ajattelin viettää melko rennon loppuillan. Katsoa jotain hyvää "aivot narikkaan sarjaa", syödä vähän ihanaa jugurttia päärynöiden kanssa ja juoda teetä. Täällä pimeydessä.

2 kommenttia:

  1. Ihania kuvia! Tuo viimeinen Godivan suklaamansikoista tuo mieleen Brysselin Grand Placen jossa noita herkkuja olen syönyt.. voi olla että palaan sinne taas odotettua aikaisemmin ;) Mutta laitan siitä viestiä kun asiat selkeytyvät kun meen Suomeen ylihuomenna!

    VastaaPoista
  2. Ehkä munki pitäis kokeilla tota kirjastoon menemistä. Siellä ei vois kuunnella spotifyta, joka on ehkä mun pahin keskittymisen pilaaja. Mut jotenki kirjasto on tenttiin lukemisen paikka, joten tuntuis oudolta mennä sinne tekee jotain muuta :D = mun täytyis siis saada joku oma toimisto jossain, missä mä voisin väsätä näitä käännöksiä D:

    Haha!!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!