maanantai 4. lokakuuta 2010

Rentoilu viikonloppu

Olipa ihana viikonloppu! Täydellisen rentouttava koska en tehnyt mitään erikoista :)
A saapui kaupunkiin perjantai-iltana ja lauantai menikin laiskotellessa ja kansainvälisillä markkinoilla käydessä. Yksi keskustan katu täyttyy säännöllisin väliajoin näistä kansainvälisistä ruokakojuista ja tälläkin kertaa siellä oli vaikka mitä ihanaa ruokaa myynnissä crepeistä juustoihin ja hollantilaisiin pannukakkuihin - nam.

Lauantai-ilta sujuinkin mitä parhaimmalla tavalla, kaveriporukan kanssa syödessä, jutellessa ja biljardia pelaillessa. Ihana kaveri oli valmistanut alkuruuaksi ihanan salaatin ja mitä mainioimman kana-sinihomejuustopastan pääruuaksi. Jälkkärinä me tuotiin paikalle apple & blackberry crumble. Tämän kaiken ruokamäärän jälkeen me vyörytiin ruokapöydästä pois. Mutta oli aivan ihanaa, paras tapa mielestäni viettää iltaa on nimenomaan juuri kaveriporukalla syöden, juoden ja nauttien hyvästä seurasta. Kellään ei tainnut olla mitään halua edes lähteä jatkamaan jonnekkin keskustaan ja baariin kun talo kuitenkin tarjosi bilispöydän meille :)

Sunnuntai kuluikin perinteiseen tapaan creppejä syöden (nutellalla, banaanilla ja vanilja-jäätelöllä täytettynä) ja leffoja katsellen. Melkoisen rentoa meininkiä siis! Ja tulihan sitä viikonlopun aikana hieman Ben &Jerrysiäkin syötyä..

1 kommentti:

Kiva kun kommentoit!