perjantai 29. lokakuuta 2010

Pub Quizzes and baking

Heipparatirallaa!

On ollut hieman kiirettä tässä viime päivinä, mutta niinkuin olen jo aikaisemmin todennut, on se kivaa kun on kaikkea kivaa tekemistä.

Joskus täällä voi nauttia koulumatkan tälläisissäkin tunnelmissa..Eli ei täällä ihan aina sada:
Keskiviikkona mentiin iltapäivällä shoppailemaan Halloween-asuja. Poundland on kaveri kun haluaa halvalla kaikenlaista krääsää. Ostettiin koristeita sunnuntain juhlia varten kuten hämähäkinverkkoa, silmämunia, luurankoja ja puhallettava Dracula. Sen lisäksi yritin etsiä vaatteita sunnuntain asua varten mutta en vielä löytänyt mitään muuta kuin mustan peruukin. Minulla on tunne että näistä tulee tosi kivat juhlat - onhan kavereiden kanssa aina kivaa!

Keskiviikko iltana olikin sitten vuorossa UNYSA:n järjestämä Pub Quizz, josta minä ja kaveri oltiin vastuussa. Oltiin väsätätty 5 sektiota kysymyksiä ja kategorioina oli mm. Pakistan, UNICEF, Climate change, Aberdeen University as numbers ja viimeisenä tietenkin vielä X-factor. Aluksi pelättiin että ei saada yhtään osallistujia paikalle mutta kyllähän sinne loppuenlopuksi raahautu paikalle kiitettävästi osallistujia ja oli ihan onnistunut ilta. Toivon mukaan kaikilla muilla oli myös hauskaa.

Torstaina olikin sitten vuorossa leipomis-operaatio. Ja tämä todella sanan varsinaisessa merkityksessä - se oli todellakin operaatio. Olimme kaverin kanssa luvanneet leipoa YK-viikon perjantaina pidettävään Bakesaleen, ja operaatio lähti siitä että menimme kauppaan. Ostoksien loppusaldo oli 3 kg jauhoja, 3 kg sokeria, 3 kg tomusokeria, 2 kg porkkanoita, 2 kg voita ja muut pienet sälät - eli päivän kuntoilu sujui siinä kun bodattiin nämä tavarat ensin mun luokse, jonka jälkeen pakettiin ne mun pieneen vedettävään lentolaukkuun ja lähdettiin raahaamaan niitä kaverin luokse. Lievästi sanottuna aika iso homma.
Sen jälkeen käytettiinkin yhteensä varmaan 6 h leipomiseen, lopputuloksena 4 porkkanakakkua, 1 pelti porkkanakakkua, muffinsi muotoiset porkkanakakut, 2 pellillistä mokkapaloja ja yksi mokkakakku. Ja minä nuolin tietenkin kaikki vuat - aika ällöttävä olo lopuksi..
Kaiken ahkeran leipomisen jälkeen lähdettiin vielä kaverin kanssa Halloween-bileisiin. Valitettavasti juhlat olivat todella laimeat ja todettiinkin 2 h jälkeen että olisi vaan pitänyt jäädä kotiin juomaan teetä ja laiskottelemaan. Noh, saatiin ainakin tanssia kuuluisimpien ysärihittien tahtiin kuten Aquan Doctor Jones.Tänään meillä onkin ollut sitten Bakesale. Oltiin kaverin kanssa heti aamusta pystyttämässä pöytää ja laittamassa kamoja kuntoon. Kauppa kävi kohtuullisen hyvin, mutta onneksi saatiin myös vähän leipomuksia vielä kotiin.
Tämä ilta ja huominen olisi tarkoitus ottaa rauhallisesti ja sitten sunnuntai-iltana juhlitaan kunnolla Halloweenia.
Hauskaa viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Aivan ihanan näköisiä leipomuksia! Slurps :P

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!