maanantai 16. toukokuuta 2011

Me ollaan sankareita (ja hieman muutakin juhlintaa)!

Ei päivää! Ajattelin ensin kirjoittaa jostain ihan muusta, mutta eihän tätä mahtavaa saavutusta voi ohittaa tai mainita sivulauseessa. En vieläkään usko sitä ihan todeksi..

Suomi jääkiekon maailmanmestari 2011!!

Katsottiin tässä juuri kaverin luona kultajuhlia torilta, ja kyllä pojilla oli hauskaa! Nurmisen Pasilla tosin taisi olla liiankin hauskaa :) Toivoisin niin että olisin Helsingissä tänään, mutta näillä mennään. Onneksi täältä löytyy kuitenkin muita suomalaisia joiden kanssa voi hehkuttaa voittoa, vaikka kukaan Britti ei jääkiekkoa seuraakaan!
Ja pääsin kuitenkin kuittailemaan meidän ruotsalaisproffalle voitosta - tuntui hyvältä ;) Hänen kommenttinsa oli: "yeah, I hope that wouldn't have come up"
Katsottiin matsi todella vasta myöhään illalla ja mestaruudesta saatiin tietää vasta kolmen jälkeen yöllä. Kyllä muuten kiljuttiin! Siitä on videotodisteitakin ja se on kyllä loistava video kiljumisen ihanuudesta!

Sunnuntaille oltiin todella ostettu liput End of Year Ceilidh Ball -juhliin ja oltiin päätetty et katsottaisiin matsi vasta juhlien jälkeen. Sanottiin kaikille että lopputulosta me ei haluta tietää ja hyvin se pysyikin salaisuutena!
Vaikka vähän harmitti lähteä tanssiaisiin pelin katsomisen sijasta, oli kaikenkaikkiaan ihan loistava ilta! Oltiin ostettu isolla kaveriporukalla liput juhliin ja tanssittiin innoikkaina ceilidh-tansseja. Ajateltiin että tämä on yksi viimeisiä kunnon iltoja joka voidaan viettää enää yhdessä, sit alkaa tenttikausi ja lomat.

Ihana ilta ihanien ystävien seurassa!


Ceilidh-tanssin pyörteissä..

c) Annika

Tanssittiin niin reippaasti että kengästäkin lähti korko. Olen tästä vieläkin hämmentynyt - miten se on edes mahdollista?

c) Annika
Ei kai tässä voi muuta sanoa kuin hienoa Suomi, hienoa Leijonat - nyt huudetaan!

Huomenna juttua sitten Lontoon reissusta..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!