perjantai 27. toukokuuta 2011

Procrastination

Jos ei huvita pakata niin mikä on seuraava vaihtoehto? No tietysti keksien leipominen ja iltapäivätorkkujen otto. Ja hiusten värjäys, koska eihän sillä ole väliä jos kamat on levällään, niin kauan kuin tukka on kunnossa!

Ensimmäisen keksisatsin onnistuin hieman käryttämään, syytän meidän uunia, se on hyvin ailahtelevainen. Toisesta satsista tulikin ihan mielettömän hyvä, just sopivan pehmeitä keskeltä!
Reseptin otin täältä, tosin minulla ei ole pienintä aavistustakaan kuinka paljon laitoin suklaata. Paljon olisi varmaan oikea määrä. Mutta kämppis ainakin tykkäsi näistä mielettömästi, joten voin suositella tätä reseptiä ;)


Ja lopputulokseksi tuli kuin tulikin hieman isohkoja keksejä. Mutta maukkaita ne ainakin oli! Hieman värieroa niiden välillä on, mutta ensi kerralla sitten molemmat satsit toivottavasti onnistuu :)


P.S. Heräsin eilen yöllä siihen kun jotain romahti mun huoneessa. Ottaen huomioon että minun sänky on täynnä kamaa ja hyvä kun itse mahdun siihen nukkumaan, en yhtään ihmettele että asioita romahtelee..Niin ja verrattuna eiliseen kuvaan, täällä on vielä suurempi kaaos meneillään.

P.P.S. Luota insinööriin että se tarkastaa kaikki kansalliset vapaapäivät joka maasta meidän reilireissun ajalle. Ja kun minä luulin olevani erittäin organisoitu ihminen..

2 kommenttia:

  1. Oli tosi hyviä keksejä!
    "Luota insinööriin että se tarkastaa kaikki kansalliset vapaapäivät joka maasta meidän reilireissun ajalle." -Ei olis tullut kyllä mieleenkään! :D

    VastaaPoista
  2. Joo, no arvaa ei kyllä tullut mullekkaan mieleen..:D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!