tiistai 24. toukokuuta 2011

That's it

Nyt on tyhjä olo. Viimeinen yliopistotentti oli tänään ja nyt pitäisi olla varmaan juhlatuulella. Sen sijaan meikäläisellä on hyvin,hyvin väsynyt ja nuutunut olo. En usko että se ajatus "viimeisestä tentistä" on vielä ihan iskostunut tuonne takaraivon perille. Sen lisäksi harmittaa, koska tentit ei mennyt ollenkaan niin hyvin kun olisin halunut niiden menevän. Nyt sitten vaan odotellaan tuloksia.

Mitä ihmettä minä nyt teen kun ei pidä enää lukea?

Vietin viime viikon kirjastossa. Kävin kotona nukkumassa ja aamulla takaisin kirjastoon. Olisi pitänyt anoa vuokransiirtoa kotoa kirjastoon. Niin paljon tuntui että vietän aikaa siellä. Ruokavaliokin oli koeviikolle hyvin tyypillinen: suklaata, redbullia, sipsejä, burgeri, lisää sipsejä, kahvia, lisää suklaata. Elimistö tarvitsee tämän viikon jälkeen kyllä semmoisenkin kokonaisvaltaisen puhdistuksen ettei mitään rajaa. Harkitsin hetken lähteväni tänä iltana lenkille, siellä on todella kaunis kelikin, mutta luulen että tämä nuutunut olo kaipaa vaan suklaata ja lukuisia HIMYM-episodien katsomista.

Huomenna pitäisikin sitten alkaa Operaatio Miten Pakataan Lauran Huone Kasaan Neljässä Päivässä. Itseasiassa toivon että voisin mennä sittenkin kirjastoon. Pakkaus on kammottava ajatus. Olen roinankerääjä. Ja en ole vielä ihan päättänyt tätä pakkausmetodiikkaa, sen vain tiedän että heinäkuussa sille ei ole aikaa. Tulen olemaan täällä kuitenkin vain viikon ja se menee reissaillessa ympäri Skotlantia vanhempien ja isovanhempien kanssa.

Sitten olisi vielä se pakkausoperaatio Interrailia- varten. *Tuplahuokaus*

Nyt tämä kesälomalainen rupeaa kuitenkin lukemaan kaikkia blogipäivityksiä, ja rentoutumaan tv:n ääreen. Ihanaa.
P.S. On muuten ihanaa että on löytänyt ihmisen joka tietää kuinka paljon inhoat lentolippujen ostoja, joka ostaa ne liput Pariisiin sulle ja vielä ilmoittaa että "Tsekkasin itseni jo lennolle sisään, tee sinäkin se nyt. Lennonvarausnumero on tämä ja tämä". Kerrankin ei tarvitse itsea miettiä yhtään mitään matkajärjestelyitä. Aika ihanaa. Vielä kun se perhanan tulivuori lakkaa sylkemästä tuhkaa, on kaikki hyvin.

P.S. Täällä oli eilen hieman tuulista. Uutiset kertoivat että paikoitellen Skotlannissa tuuli  jopa 100 mph, kirjaston pääovet oli suljettu tuulen takia, lennot Aberdeeniin eivät päässeet laskeutumaan ja jopa juna-ja bussivuoroja oli peruttu. Huhuh.

Kuvat: weheartit.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!