maanantai 2. toukokuuta 2011

No ne Kuninkaalliset häät!!

Myös minun on pakko kantaa korteni kekoon, sillä meillä vietettiin perjantaina kansallista lomapäivää niiden Royal Wedding takia, ensin aamulla pitäen "Kuninkaalliset häät kisastudio" ja illalla vielä juhlittiin The Royal Wedding Party merkeissä!
Ja vitsit, oli kyllä niin hauska päivä!

Oltiin koristeltu meidän asunto asiaankuuluvalla tavalla, eli brittilippuja löyty jokapuolelle minne katsoi. Metsästin todella torstaina vielä näitä koristeita, mikä oli hieman vikaliike, en nimittäin ollut ainoa joka niitä havitteli..Viimein yhdestä ruokakaupasta saatiin tuollaista lippunarua, ja sekin vain sen takia koska myyjä oli niin ystävällinen ja antoi osan heidän katossaa riippuvista koristeista meille.

Meidän ikkuna ja ulkovi aiheutti ohikulkijoissa hilpeyttä...Oltiin todella kutsuttu ihmisiä meille katsomaan itse seremoniaa ja lopulta meitä taisikin olla paikalla lähes 10 henkilöä - joten hyvä kisakatsomo saatiin aikaiseksi! Väsätiin "hääbrunssi" johon jokainen toi jotain mukanaan, lopputuloksena ähky.No mites sitten itse ne häät? Olihan ne kauniit. Kate oli vaan niin upean näköinen ja itse pukukin oli (todella) kaunis! Mutta..kyllä minun täytyy nyt sanoa, että ruotsalaiset voittivat tässä asiassa. Nimittäin Vickanin ja Danielin häät olivat paljon persoonallisemmat ja lämpimämmät (nim. kyynelehdin melkein koko seremonian läpi). Toisaalta, en odottanutkaan briteiltä tämän enempää - heidän monarkiansa on kuitenkin jäykkä ja konservatiivinen, joten seremoniakin kuvasti hyvin tätä. Yhtään kyyneltäkään ei tarvinnut vuodattaa. Mutta kaunista kaikenkaikkiaan oli ja oli ihana katsoa sitä kansan määrää joka Lontooseen oli kokoontunut !

Perjantaina päästiin myös avaamaan terassikausi kun lomapäiväläisiä hellittiin ihan mahtavalla säällä! Elämän pieniä iloja on auringonpaiste ja iloiset ihmiset! Lähipubi oli tosin melkoisen täynnä, juurikin tämän lomapäivän takia. Suurinta osaa ei edes tainnut itse häät kiinnostaa, vaan lähinnä se lomapäivän (ja pubiin menemisen) mahdollisuus..Illalla kokoonnuttiin sitten isomalla porukalla juhlimaan taas niitä häitä (mitäs muutakaan) ja porukka oli hyvällä juhlamielellä! Oli mitä mahtavin päivä! On se ihanaa kun nämä kuninkaalliset juhlii häitään jotta voi pitää hauskoja juhlia! Seuraavia häitä odotellessa..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!