perjantai 6. toukokuuta 2011

Vähän jännittää

Ensinnäkin todettakoon että ne (Skotlannin parlamentti) vaalit meni hyvin. Pientä paniikkia oli ehkä ilmassa keskiviikko- iltana kun ohjeet vaalipäivälle tuntui kovin monimutkaisilta, mutta paniikki hälveni nopeasti torstai aamuna kun tajusin, ettei tämä nyt niin vaiketa ole. Meillä oli vielä vaalipaikalla tosi kiva porukka koossa, joten olen tosi tyytyväinen että pääsin töihin sinne ja kokemaan myös miten tämä Brittien vaalisysteemi toimii. Scottish National Party veti huiman vaalivoitoin näissä vaaleissa. Tämä tarkoittaa sitä, että luultavasti tällä vaalikaudella tullaan näkemään kansanäänestys Skotlannin itsenäistymisestä. Mielenkiintoisia aikoja eletään.

Nyt kuitenkin...Joku saattaakin muistella, että viime kerralla kun menin yöbussilla Lontooseen, vannotin että seuraavalla kerralla kyllä otan lentokoneen tai junan. Noh, "opiskelijalla ei ole vaihtoehtoa" on varmaan kaikille tuttu, ja eikös tälläkin kertaa ne yöbussin liput päätynyt ostoskoriin. Sain todella eilen tietää että äiti on tulossa Lontooseen ensi viikolla, ja kun minulla on hommat pulkassa, päätin lähteä vierailulle etelään. Valitettavasti todella lentojen hinnat on niin kalliita, ettei tässä tässä ollut muuta vaihtoehtoa kuin mennä "rakkaan" Megabussin sivuille.

Ensi kerralla sitten ;)

Jep, jep, Lontoossa olisi tarkoitus olla keskiviikosta perjantaihin ja päiväsaikaan voin tehdä sitten mitä huvittaa, joten aikamoisen listan olen onnistunut jo kehittämään omaksi ajankulukseni. Kuten esim. että Brick Lanelle pitäisi päästä käymään, siitä kun olen monesta blogista lukenut. Kannattaako sinne tosin mennä viikolla? Toisaalta puistossa hengailukaan ei kuulosta pahalta, varsinkin jos säät siellä pysyy yhtä hyvänä kun ne nyt on (paree olis!).

Viime kerralla Lontoossa oli tämmönen keli..ehkä tälläkin kertaa?


Nyt kuitenkin pitäisi ruveta pakkaamaan viikonloppukassia kuntoon sillä huomen aamulla starttaa bussi kohta Glasgowta. Sunnuntaina olisikin sitten edessä se Naisten Kymppi ja kaikki onni tarvitaan kyllä matkaan mukaan, sillä treenaus on jäänyt hieman vähille..Aina voi tietysti kävellä, mutta onhan se noloa jos sellaiset kuuskymppiset porhaltaa meikäläisen ohi..Kaikenlisäksi kisapaikalla pitäisi olla jo yhdeksältä aamulla, ja se tietysti sijaitsee toisella puolella Glasgowta missä minä punkkaan ja en tiedä mitkä taivaan henget tarvitaan aamuksi että pääsen ylös, ulos ja lenkille. Varsinkin jos sataa. 

6 kommenttia:

 1. Tsemppiä koitokseen! Mä lähtisin tällä hetkellä niin paljon mieluummin 10 km kisoihin kuin lukisin tiistain ja keskiviikon tentteihin... motivaatio hieman hukassa.:D

  VastaaPoista
 2. Ei kantsi. Torstaina siellä on antiikkia, sunnuntaina isot markkinat. Lauantaista en muista, kai siellä jotain on. Arkipäiväisin siellä on vaan ne peruskaupat auki, mut ei mitään kunnon torimeininkiä.

  VastaaPoista
 3. Kiitti Miina! Suklaasydan, ok kiitti infoomisesta! Enkohan keksi jotain muuta tekemista!

  VastaaPoista
 4. Oikeesti viime kerralla Lontoos oli vähän kylmempi (helmikuus)! ;)
  Tsemppiä huomiselle!!!

  VastaaPoista
 5. You can do it, you can do it! Onnee juoksuun!! Hyvin se menee!!

  VastaaPoista
 6. Kiitos Annika ja Anna! Ja hups, unohdin jo et oltiin Lontoossa helmikuussa :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!