tiistai 3. toukokuuta 2011

Torcher Parade 2011

Viime lauantai meni myös kivoissa tunnelmissa - tai itseasiassa koko viikonloppu meni ihanissa tunnelmissa kun oli NIIN kaunis keli!

Lauantai päivä menikin leppoisasti Seaton Parkissa jossa loikoilimme hyvän tovin ja suunnittelimme meidän interrailia. Oli niin kaunis ja aurinkoinen keli että melkein silmät sulkemalla pystyi kuvittelemaan että oli jo matkalla jonnekkin kauas, kauas..


Valitettavasti meillä oli vaan Itä-Euroopan matkaopas mukana puistossa, joten onnistuttiin suunnittelemaan se osa matkasta aika loistavasti, vaan toinen puoli jäi puuttumaan..

Illalla päädyin sitten alkuperäisestä suunnitelmasta poiketen (lue=minut melkein pakotettiin) osallistumaan jokavuotiseen Torcher's Paradeen. Torcher Parade on siis joka vuosi järjestettävä iso "kulkue", jolla kerätään rahaa hyväntekeväisyyteen. Mukana hommassa on Aberdeenin molemmat yliopistot, ja opiskelijoiden eri yhdistykset sitten koristelevat oman rekkansa asiaankuuluvalla tavalla. Tämän jälkeen rekat (tänä vuonna varmaan 100 kieppeillä) kiertävät reitin Aberdeenin keskustassa ja puolessavälissä matkaa sytytettään nuo "Torchit", josta siis nimikin tulee. Osa opiskelijoista hengaa sitten omissa rekoissaan ja toiset kävelee niiden vierellä ämpärien kanssa, keräten pikkurahaa hyväntekeväisyyteen.

Oli muuten tosi hauska olla ensimmäistä, ja samalla myös viimeistä kertaa mukana! Olin itse siis UNYSA-lautalla ja minä toimin sitten rahankerääjänä. Meidän lautan teemana oli, yllätys yllätys, peace. Tunnelma oli mielettömän hyvä ja aurinkoinen! Torcher Parade on jo muodostunut Aberdeenin omaksi perinteeksi ja ihmisiä olikin kokoontunut katujen varsille sankoin joukoin. Oli ihana katsoa kun kaikki lapset puristi jotain purkkia kourassaan jonne sitten koko vuoden pennoset (1 & 2 pencet) oli kerätty kokoon. Suloista. 
Minähän hätäpäissäni pukeuduin sitten hipiksi, tosin asuni ei tainnut aivan kaikille olla selvä, kun yksi lapsi erehtyi kysymään: "Are you Lady Gaga?". 

Odottelemassa kulkueen alkua..


Kulkue lähti Marischal Collegelta..

Jotkut oli panostaneet ihan urakalla omiin rekkoihinsa..

¨

Tää on vaan meikäläisen mielestä niin makee kuva, ja tietysti jo senkin takia että siinä näkyy meidän UNYSA-lakana..Meidän lauttaporukka..

Ja myöhemmin sytytettiin sitten ne soihdut..


Loppuenlopuksi olinkin sitten tosi tyytyväinen että lähdin mukaan, oli kiva kokea tämäkin perinne ennen lähtöä. Nyt viimeinen juttu joka taitaa olla to do-listalla onkin sitten uinti North Seassa. Se taitaa kyllä toteutua vasta valmistujaisten aikaan, jos se merivesi olisi edes hitusen lämpimämpää silloin..

4 kommenttia:

 1. näyttää ja kuloostaa hyvältä ;) ihanat kuteet :D:D

  VastaaPoista
 2. Haha, joo aika hienot asusteet meiltä löyty :)

  VastaaPoista
 3. Ihan paras toi Lady Gaga -juttu!:D

  VastaaPoista
 4. Miina, munkin mielesta :) Varsinkin olin pukeutunut mielestani niin hillitysti verrattuna Lady Gagaan :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!