lauantai 28. toukokuuta 2011

Viimeistä viedään!

Iik, huomenna koittaakin jo lähtö kohti Glasgowta josta lento sitten lähtee maanantaina!

Pakkauspaniikki on aiheuttanut sen, että en ole kauheasti ehtinyt enää tehdä mitään "viimeistä kertaa" juttuja. Noh, eilen kävin sentään "viimeistä kertaa" Hubi-lounaalla kaverin kanssa..Eilen lähdettiin kaverin kanssa hieman tuulettumaan ulos, ja täytyy kyllä sanoa että hauska ilta oli! Vaikka Aberdeenin yöelämää tuskin tulen kaipaamaan. Mutta eikös se ole se seura joka ratkaisee?

Tällä hetkellä reilille mukaan lähtevät kamat odottavat vielä sängyn päällä, sen sijaan että ne olisivat rinkkaan saakka päätyneet. Se tuntuu ylivoimaiselta tehtävältä tällä hetkellä, varsinkin kun ne kamat pitäisi vielä kriittisesti katsoa läpi ettei tule turhan paljon tavaraa raahattua ympäri Eurooppaa. Anywhere TV:n tuijottaminen on paljon mieluisampaa (Palveluksessanne, Miss Daisy, söpö elokuva).

Illan herkkuateriana toimii Tescon:n sushit (viimeistä kertaa ainakin hetkeen) ja Ben & Jerrys Phis Food mansikoilla. Nam,nam!P.S. Nyt kaikki siellä ruudun takana (tiedän että teitä on muutama) ilmoittautumaan syyskuussa järjestettävään Midnight Runiin! 31.5 saakka ilmoittautumismaksu on 32 erkkiä jonka jälkeen se nousee 35 erkkiin. Juuri ilmoittauduin tapahtumaan ja ryhmään nro.4 mikä tarkoittaa että lähden tavoittelemaan sitä alle 1 h juoksuaikaa.

4 kommenttia:

 1. Voi apua, pitääkö tätä nyt jo alkaa miettiä! :D

  VastaaPoista
 2. Hahah, kyllä! Siitä vaan pikapikaan ilmoittautumaan, hinnalla saa jonkun kivan paidankin :D

  VastaaPoista
 3. Toi on kyllä kallis hinta siitä rääkistä! ;)

  VastaaPoista
 4. Mutta fiilis sen jälkeen on mitä mainioin ;)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!