sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Cupcakes & Porridge

Voisin kysyä että minne nää viikonloput aina hujahtaa?

Toisaalta, tässä ollaankin menty aika vauhdilla koko viikonloppu, ihan liian vähän on tullut opiskeltua mutta tänään tuli onneksi sitä hieman otettua takaisin.

Lauantai päivä meni shoppaillessa viikonlopun synttärisankarin kanssa. Mun piti ehtiä mennä käymään Iso Ry:n vuosikokouksessa mutta enpä sitten tietenkään ennättänyt. Enkä halunnut synttärisankaria jättää yksin shoppailemaan.. Vietettiin 4 h (!!!) Oxford St. Topshopissa. En vieläkään käsitä miten voitiin viettää aikaa siellä niin kauan. Se on kuin oma maailma, löytyy vaatteet, cupcakes-piste, frozen yogurt-piste, Eat-ravintola, kampaaja ja kauneuspiste. Topshop ei ole ihan mun tyylinen kauppa, mutta synttärisankari löysi vaikka mitä kivaa.
Nää oli oikeasti tosi hyviä vaikka oli vaan Topshopista eikä kunnon leipomosta!

Illalla jatkettiinkin sitten synttäri-illalliselle ja sen jälkeen oli tarkotus lähteä pistämään kannat kattoon, eli tanssimaan. En ole vielä kertaakaan Lontoossa kunnolla käynyt "ulkona" joten odotin iltaa innolla. Päädyttiin sitten Shoreditchiin joka on alueena selvästi ollut suosiossa kavereiden kesken ja vihdoin myös minä pääsin katsastamaan sen. Siellä pitää tietää minne mennä ja ilmeisesti aika moneen makuun löytyy menoa. Noh, me päädyttiin ihan mielettömään baariin.

Laitettakoon tähän taustatietona että rakastan käydä tanssimassa klubeilla mutta vaikka rakastan tanssimista ei ne normaalit klubit kauheesti sytytä. Harvoin ilta niissä on ihan mielettömän makee (huah, kuulostinpa vanhalta). Noh, tässä kyseisessä baarissa soi ihan mieletön musiikki, porukka oli hauskaa, kukaan ei oksennellut missään nurkassa, drinkit hyviä (netistä kun googletin, niin sitä mainostetaan drinkkibaari nimellä) ja baarimikot mukavia. Tanssitiin hulluna tälläisten ikivihreiden tahtiin kuten "Don't stop believing" ja "Girls just wanna have fun". Joo, syyttäkää vaan huonosta musiikkimausta, mutta mikään ei ole hauskempaa kuin tanssia noiden tahtiin. Joten voin ehdottomasti suositella paikkaa nimeltä B@1!

Chocolate cupcake
Joten ensimmäistä kertaa pitkään aikaan poistuin hymy huulilla baarista, mielettömän hyvällä fiiliksellä varustettuna koska oli ollut niin kiva ilta. Hymy poistui kyllä pian huulilta kun tajuttiin että kotiinpääsy tulee olemaan hyvin haastavaa. Ottaen huomioon ettei kenellä ollut mitään hajua oikeista yöbusseista, taksi oli ainut vaihtoehto. Huono sellainen, koska kahden aikaan yöllä kaikki muutkin olivat saaneet tämän kuningasidean. Noh, loppuenlopuksi onnistuttiin nappaamaan taksi, lähinnä koska minä bongasin vapaan toiselle puolella tiellä ja singahdin sinne niin nopeasti kun korkkareiltani pääsin ja rukoilin ajajaa heittämään vielä yhden rundin.

Ja ihan oikeesti, tätä inhoan suurkaupungeissa. Ihan järkyttävät "ruuhkat" kahden aikaan yöllä! Kotimatka kesti vaikka kuinka kauan vaikkei edes niin kaukana oltu. Seisottiin yksissä liikennevaloissa varmaan 10 min. Minä olin repiä pelihousuni, halusin siinä vaiheessa päästä jo nopeasti kotiin.

Tänään tapasinkin yhtä suomalaista kaveriani ja lähdettiin sitten yhdessä tuumin Suomalaisen Merimieskirkkoon katselemaan josko sieltä löytyis jotain kivaa ostettavaa. Heillä oliki tosi kiva Suomi-kauppa jossa oli mielestäni laaja valikoima tuotteita aina hapankorpusta poronlihaan. Itse en hirveästi kaipaa kunnolla mitään Suomi-ruokaa, välillä tulee himotuksia mutta that's it. Ja sain juuri isältä uuden suklaalähetyksen, kohta olen oikeasti 10 kg painavampi. Tuli kuitenkin ostettua jotain pientä, puuroa nyt lähinnä siitä syystä kun päätin että saan nyt ruveta opettelemaan syömään sitä että saan kunnon aamiaisen.

Täällä oli kuulemma asteita tänään +18, voitte kuvitella että tuli hieman kuuma villapaidassa, nahkatakissa ja paksussa kaulaliinassa.Nyt pitäisi kuitenkin jaksaa opiskeluita. Illaksi pitäisi lukea vielä kaksi artikkelia ja tehdä niistä yhteenvedot Study Groupin jäsenille ja sitten vielä lukea toisen kurssin artikkelit. Huah, paluu arkeen on rankkaa..

Mainittakoon vielä tälläisestä ällöttävästä lehtiartikkelista jonka sain isän lähettämän paketin mukana. Nimittäin Aamulehti oli julkaissut pienen artikkelin joka perustui brittitutkimukseen kakkaisista kännyköistä. Sen mukaan joka kuudennessa brittien käyttämässä kännykässä on ulosteesta lähtöisin olevia bakteereja ja että bakteeripitoisimmat kännykät löytyvät Glasgow'sta. Lontoolaisten kännyköistä löytyy enemmikseen e.coli-bakteereita. Ällöä. En olisi ehkä halunnut tietää tätä...

2 kommenttia:

  1. Ostitko joulusuklaata? :) 4h topshopissa? wtf? ton täytyy olla se kauppa, jonka Chantal kehotti meitä viime vuonna tsekkaamaan, muttei koskaan päästy sinne asti. Nyt selvisi siis, että miksi se halus meidät sinne seikkailemaan.

    VastaaPoista
  2. Annika, ei niillä ollut joulusuklaata! Sitäpaitsi, vielä on liian aikasta sille! Joo, se on just se kauppa, suurin osa ajasta meni kyl siihen kun piti jonottaa sovituskoppeihin, kassalle ja sit jenkki ehti jo vaihtaakin yhden vaatteen siinä ajassa :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!