keskiviikko 26. lokakuuta 2011

Oh why, oh why?

Miksi ihmisillä on pakottava tarve infota aivan tyhjänpäiväisistä asioista Facessa? Ihan oikeesti, mua ei kiinnosta jos menette suihkuun tai nukkumaan "murun kainaloon".

Miksi jotkut keskittyy enemman syljen vaihtoon kuin opiskeluun kirjastossa? Ihan totta, kirjasto on opiskelua varten, ei kuherteluun..

Miksi kaikki hommat aina kasaantuu yhdelle ja samalle viikolle? Miksi mulla on miljoona artikkelia luettavana ensi viikolle ja sen lisaksi viela kaksi presentaatiota?

Miksi ihmisten pitaa kavella niin tajuttoman hitaasti? Varsinkin kun sulla on kiire jonnekkin (ja varsinkin metrotunneleissa) niin saat eteesi ihmisia jotka valtaa koko kaytavan ja kavelee etenanvauhdilla..

Miksi voin ihan hyvin asua jarkyttavan sotkuisessa huoneessa yli viikon sotkun hairitsematta tippakaan, mutta sitten kun pitaa opiskella niin sotkuisuus hairitsee ja pitaa ruveta siivoamaan?

Miksi jotkut ihmiset tyontaa nenansa asioihin jotka ei heille ihan oikeasti kuulu?

Miksi maanantait ovat aina niin masentavia paivia?

Miksi ihmeessa joulun "myynti" aloitetaan taalla niin perhanan aikaisin? Nain pari paivaa sitten joulumukit Starbuckissa - kun ulkona oli viela +18 astetta lamminta!

Miksi meidan asuntolan internet on kaatunut ja ollut poissa toiminnasta jo viimeiset kolme paivaa?

Miksi pitaa olla niin riippuvainen netista?

Miksi siilit on niin sopoja vaikka ne on tosi piikikkaita?


P.S. Pahoittelut todella skandien puuttumisesta, vietan suurimman osan ajasta kirjastossa talla hetkella..

6 kommenttia:

 1. Voih - yhdyn tähän täysin :s :D... Mutta, zen-asennetta kehiin niin pääsee helpommalla!

  VastaaPoista
 2. Aijjai, tää on ku suoraan mun päästä. Varsinkin toi Facebook-juttu, itelläki sellasia kavereita siellä jotka selostaa tyyliin jokasen vessareissunsa ja ruikuttavat ihan kaikesta. Onneks ne kirjotukset saa jemmattua pois news feedistä ni ei tarvii ihastella niitä aina. :)

  VastaaPoista
 3. Eveliina, joo taalla kaivattaisi kylla nyt just sellasta zen-asennetta ettei tosikaan..tallasena hatahousuna en tieda paasenko koskaa sellaiseen mielentilaan :D

  Kynailija, joo ne on raivostuttavia tollaset updatet!Pitais vaan piilottaa mutta en ole saanut viela aikaseksi :D

  VastaaPoista
 4. hahah! oon täysin samaa mieltä. erityisesti toi ihmisten hitaasti käveleminen.....onko pakko?? ja sitten kun ne kävelee vielä koko käytävän leveydellä niin ettei varmaan pääse ohi. AAARGH!

  VastaaPoista
 5. Todellaki ärsyttää noi facebook päivitykset! Yks tyyppi kirjottaa tyylii joka päivä et hyvää huomenta ja hyvää yötä. Ketä kiinnostaa ja vaihtais jo levyy. Sit useatkin vanhemmiksi tulleet ei päivittele mitään muita asioita kun lastensa flunssat ja muut asiat. Noh, enkai voi ymmärtää kun ei oo itellä lapsia :)
  T.Tiia

  VastaaPoista
 6. I & S, joo niista on aina ihan mahdotonta paasta ohi! Samoin arsyttaa jos ihmiset jaa suoraan niiden metroporttien eteen kaivelee korttejansa ja kukaan ei paase ohi..argh :)

  Tiia, toi on niin totta! Muakin arsyttaa toi, mutta ehka se on just siks kun ei ole itella lapsia :D

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!