perjantai 21. lokakuuta 2011

Dirty Martini

Viime päiviin on kuulunut mm.

ensimmäinen Body Attack tunti. Liityin läheiselle salille tossa pari viikkoa sitten, mutta olen ehtinyt käymään siellä tosi huonosti. Noh, nyt sitten ilmoittauduin tolle tunnille, ja heido mitä menoa. Itketti ensimmäisen 15 min jälkeen. Jumpan vetäjä oli kiwi, ja veti sen sillä menolla miten ne uus-seelantilaiset pelaa rugbya. Mean, mean, that's the only thing I can say. Jumpan jälkeen oli kyllä niin hyvä olo että taidan mennä kiduttaa itseäni sinne uudestaan.
kiivasta keskustelua Gaddafin kuolemasta ja siihen liittyvistä ongelmista. Pistä 6 konfliktintutkimuksen opiskelijaa samaan tulokseen, aihe pöytään ja lopputuloksena on usein korvia hivelevä melu. Oltiin kirjastossa meidän muodostaman Study Groupin kanssa joka on nyt jo muodostunut ihan voittamattomaksi ideaksi! Vähän vähentää jokaisen työtaakkaa.

drinksutellut vanhan tutun kanssa Aberdeenin ajoilta. Käytiin todella Covent Gardenissa kiertelemässä vähän eri paikkoja ja syömässä jo hyväksi todetussa intialaisessa Masala Zonessa. Löydettiin ihana drinkkibaari Dirty Martini joka nimensä mukaisesti valmistaa ihania martineja. Vai miltä kuulostaisi suklaa martini?Viettänyt enemmän aikaa kampuksella kuin kotona. Onneksi loppuviikkoa kohti aikataulu aina hellittää ja torstai ja perjantai on suhteellisen rentoja päiviä. Lisäksi sain kuulla että saan vierailija tänne ensi viikon torstaina mikä on ihan supermukavaa! Mama, I'm waiting for you!


Viikonlopuksi olisi sit suunnitelmissa vaikka mitä kivaa, lauantaina juhlitaan kaverin synttäreitä ja mennään metsästämään synttärimekkoa hänelle ja sunnuntai kuluu luultavasti melkoisen Suomi-tunnelmissa. Ja itseasiassa varmasti myös lauantai koska ajattelin mennä Iso Ry:n vuosikokoukseen. Hyvä viikonloppu tulossa siis!


Mukavaa viikonloppua kaikille!


P.S. Kuvituksena toimii valokuvat "koulumatkan" varrelta. Näiden maisemian (ja tuon kelin) takia tykkään kävellä yliopistolle!


3 kommenttia:

 1. Eastbournen ainoassa paremmassa baarissa saa ihanaa banoffitinia, mutta ensi kerralla kun olen Lontoossa täytyy katsastaa tuo Dirty Martini, sen verran hyvältä suklaamartini kuulostaa!

  VastaaPoista
 2. BodyAttack on ihan parasta! Rankkaa se tulee aina olemaan, mutta joka kerta vaan kivempaa :) ja se itsensä voittamisen tunne on jotain niin korvaamatonta <3 missä salilla käyt? ps. sulla on myös ihana blogi!

  VastaaPoista
 3. Hanne, joo kantsii kyllä testata. Se on vähän piilossa kun sijaitsee "kellarissa" mikä on silleen varmaan hyvä ettei sinne kaikki eksy. Tosin Happy Hourina paikka oli ihan täyteen ammuttu luonnollisesti :)

  I & S, voi kiitos! Ja joo, se oli kyllä rankkaa mutta kyllä siitä tulikin sit hyvä olo! Käyn sellasen ketjun salilla kun Soho, niillä on branchejä vähän jokapuolella, tosi kiva paikka ja saunakin löytyy :)

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!