sunnuntai 30. lokakuuta 2011

Ha-Ha-Halloween!


Tänä vuonna ei vietetty Halloweenia kauheen perinteisesti, eli pukeutuen. Ei ollut oikeen fiilistä lähteä ulos ja varsinkaan kun tiedossa ei ollut mitään hyviä juhlia kavereiden kanssa. Sitäpaitsi, oltiin oltu jo perjantaina hauskoissa Oktoberfest-juhlissa joten ei makeaa mahan täydeltä?

Sen sijaan tein jotain mitä en ole koskaan ennen tehnyt. Eli kaiversin kurpitsan! Ei muuta kuin ostamaan kurpitsa Sainsburyyn! Jäljellä oli tietenkin vaan kämäsiä ja melkein homeisia versioita tuosta oranssista pallerosta mutta toisaalta oltiin liikkellä lauantai-iltana kahdeksan aikaa, eli hieman myöhään. Ja toisaalta, hintaa tältä pallerolta löytyi vaan £ 1,60, joten suotiin sille hieman epämuodostunut ulkomuoto.

Juttuhan lähti siitä että eka suunniteltiin minkäläinen kaiverrus tehdään. Minähän olisin vaan suoraan lähtenyt kaivertamaan, mutta herra valisti että ensin pitää tehdä suunnitelma. Selvä. Tehdään siis suunnitelma.


Sitten alkoi se lusikoiminen. Eli mössö sisältä pois. Tämä oli itseasiassa aika hauskaa puuhaa..


Sitten kun kaikki mössöt oli kaavittu pois ja Kurpitsa Ylipäällikkö oli hyväksynyt tekeleeni laadun, alkoi kaiverrus. Olin varma että onnistun kaivertamaan itsenikin mutta suurimmilta haavereilta säästyttiin ja ei tarvinnut lähteä tutustumaan lähemmin englantilaiseen sairaalaan..
Ja lopputulos olikin sitten tämä:


EDIT: Äidin kommentti tähän vikaan kuvaan oli, että "miten te olette onnistunut värjäämään nämä kurpitsat?". Hetki meni kun mietin että eihän me kaiverrettu kuin yksi kurpitsa ja sekin oli ihan perinteisen oranssi...kunnes tajusin että äiti tarkoitti tämä kuvanmuokkausohjelmalla tehtyä kuvaa..


Joten tälläinen Halloween siis tällä kertaa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!