sunnuntai 9. lokakuuta 2011

Kylmä, syksyinen Lontoo

Viikonloppuna tuli..

ihmeteltyä tätä kukkamerta ja pureskeltujen omenien paikkaa Applen Regent's St. liikkeen edessä..


Käytiin ihmettelemässä myös M &M Worldia. Siis lähinnä ihmeteltiin tätä brändäyksen tulosta. Koska täytyyhän takana olla melkoisen lahjakas joukko ihmisiä että ne on onnistunut luomaan yhden karkkimerkin ympärille kokonaisen maailman. Siis ihan oikeesti, se liike oli neljässä kerroksessa?!? En voi tajuta. Löytyi t-paitaa, kyniä, leluja ja vaikka mitä. Siis myönnän että nämä M & M karkit on ihan hyviä, mutta silti?!? Okei, pakkohan oli silti ottaa kuva. Koska oikeesti nauratti aika paljon..


Käytiin viettämässä rentoa sunnuntaita Camden Townissa jonne oli päätynyt miljoona muutakin ihmistä, koska kaikkien mielestä oli hyvä idea viettää päivä Camdenissa. Noh, Camden nyt on ihana paikka kuiteskin, viimeksi siellä käydessäni olenkin näköjään ollut vaan pienellä osalla alueesta. Tänään vasta tajusin paikan laajuuden - sehän on ihan valtava!


Siellä oli ihana markkinoiden "talliosuus" tuollaisessa kivirakennuksessa ja sieltä löytyi ihania hevospatsaita joiden kanssa oli pakko poseerata.

Camdenin yksi ihanuuksista on kyllä ne kaikki erilaiset ruokakojut - löytyy niin intialaista, kiinalaista, italialaista, japanilaista ynnä muuta ruokaa. Ja hyvää ja halpaa on! Tuli vedettyä navat täyteen ensin intialaista ja vielä jäi tilaa näille ihanille donitseille!


Testattiin Platform 9 3/4 ja enpä minä ainakaan minnekään päässyt. Aika tylsää :)


Eli oli taas aikasta kivaa, viikonloppuisin pitää rentoutua (ainakin joskus) koska viikot ovatkin sitten työntäyteisiä. Tuli tehtyä muuten muutakin kivaa, mutta siitä lisää sitten myöhemmin!

2 kommenttia:

  1. ja mistä on tullut hattu , huivi???
    takki oli tosi makee

    VastaaPoista
  2. Aiti, ja se takki on kans tosi lammin! Hattu ja huivi on molemmat uusia, huivi suojaa kaulaa, hattu paata ;)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!