perjantai 28. lokakuuta 2011

TGIF!

Tällä hetkellä kalenteri on niin täynnä että melkein nukkumisellekin pitäisi varata oma aika. Yliopistolle on paljon hommaa tulevalle viikolle, normaalien valmistautumisten lisäksi pitää tehdä kaksi presentaatiota ensi viikolla. Oma vika kun valitsin neljä kurssia kolmen sijaan. Sen lisäksi joka ilta on jotain tapahtumaa, lähinnä taas liittyen yliopistoon. Sen lisäksi tällä hetkellä tuntuu siltä että kurkkuuni on jumittunut sitkeä kaktus. Onneksi eilinen päivä meni ihanasti äidin kanssa viettäen, mutta siitä sitten lisää myöhemmin.

Toisaalta, uskon vakaasti siihen että kalenteri pitää täyttää muillakin jutuilla kuin yliopistohommilla ja yleensä viikonlopun pyhitän näille muille aktiviteeteille. Vaikka oikeasti silloinkin pitäisi opiskella. Tuttu vieras tulee taas Lontooseen viikonlopuksi ja saa rentoutua. Tänään olisi tiedossa Oktoberfest-juhlat ja huomenna olisi Halloween. Tosin puku on hieman vielä vaiheessa...
Ja sunnuntaina jatkuu taas sitten opiskelu!


Jep, tehtävälista näyttää näin lyhyeltä mutta jokaiseen kohtaan kuuluu lukea 1-2 artikkelia (yleensä reippaasti yli 20 sivua) niin kyllä sitä hommaa riittää. Varsinkin kun niistä pitää tehdä muistiinpanot.Presentaatiot käsittelee sitten taas Pohjois-Irlannin rauhanprosessia ja Kosovoa. Että onneksi ihan mielenkiintoista! Ja, kyllä näette oikein, taustalla on ruotsinkielinen lehti joka hehkuttaa Victorian raskautta. Äidin mielestä mun pitää selvästi pitää mun ruotsinkielen taitoa yllä :)

Jeps,jeps, nyt vielä opiskeluiden pariin.

Hauskaa Halloweenia kaikille!

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä, mulla on ihan sama tilanne, mä oikeesti mietin tyyliin että ehdinkö tänään tekemään ruokaa vai pitäisköhän vaan hakee jotain take away safkaa, ni jäis puol tuntia enemmän aikaa opiskelulle. Ei tällasia asioita kuuluis aikatauluttaa! :D Mutta sä oo kyllä (ainakin blogin perusteella) aina osannu pyhittää viikonloput vapaa-ajalle, arvostan! (Mä onnistun viivyttelemään arkipäiviniä niin pahasti että aina jää sunnuntaille jotain...)

    VastaaPoista
  2. Annika, joo yleensä yritän tehdä niin paljon hommia viikolla (lue:ei muuta elämää) jotta viikonloput voin pyhittää muille jutuille. Tosin loppuvuotta kohti tää tulee varmasti olemaan vaikeampaa kun essee deadlinet lähestyy.. Tsemppiä meille molemmille, tää on onneksi vaan vuos!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!