maanantai 17. lokakuuta 2011

Mama Panda

Tässä on ollut suru puserossa viime aikoina erään tietyn syyn vuoksi, ja sen takia blogissakin on ollut hiljaisempaa. Normaalistihan saatan päivittää joka päivä, ihan vaan sen takia koska olen huomannut että rakastan kirjoittamista (varsinkin sellaista joka ei liity yliopistohommiin) ja sen takia tykkäänkin blogia usein päivitellä. Suru puserossa ja sen lisäksi hommat yliopistolla on tehnyt kuitenkin tehtävänsä ja nyt on ollut mieli maassa. Tänään lähdin yliopistolle 8.45 am ja tulin takaisin tuossa 8.30 pm, taukoja ollen siinä välissä kaksi - kahvitauko ja ruokatauko. Ja vielä piti kotiin tullessa tehdä yksi yliopistohomma. Ja huone oli kylmä, sekainen ja kolkon oloinen. Ja olo yksinäinen. Toisaalta, eipä tuossa ole ehtinyt kauheesti kurjuuksia miettimään kun on ollut koko ajan menossa.

Tällästähän tää elämä välillä on, aina se ei ole samppanjaa ja vaahtokarkkeja.

Mutta koska kovasti uskon että silloinkin kun on huono päivä pitää kuitenkin yrittää keskittyä niihin iloisiin asioihin, koska niitä tässä elämässä myös riittää. Tänään on ilahduttanut:

1. Maailman tylsimmän teoriakurssin professori. Maanantai-aamu ja klo.9.30 luento vertainnollisen politiikan metodologioista. Ei voisi tylsemmältä kuulostaa? Ihan oikeassa olette, tämän kurssin sisältö on kuivempaa kuin suomalainen näkkäri. Mutta professori on mitä parhain! Hän osaa selostaa asiat selkeästi, innostavasti ja samalla myös inspiroida oppilaitansa. Hän käyttää havainnollistavia esimerkkejä ja kertoo hauskoja vitsejä välissä. Hänen luennoillaan pysyy hereillä. Vaikka olisi maanantai-aamu. Parempaa proffaa saa hakea. Hän mm. käytti tätä youtubea videota esimerkkinä. "Look at the Mama Panda!". Tosin edellisten vuosikurssilaisten palaute videon näyttämisestä oli ristiriitaista, toiset sanoivat että he toivoisivat että "heitä kohdeltaisi aikuisina ihmisinä", toisien mielestä "the sneezing panda was awesome!". Ehkä en kategoroi siis itseäni tuohon aikuis-ryhmään vielä.

2. Tilasin yhden kivan jutun itselleni Amazonilta poikaystävän innoittamana ja nyt odottelen sen saapumista malttamattomana! Onneksi sain jo mailia että se on lähetetty, täällä tosin postin tuleminen voi olla mitä tahansa päivän ja viikon välillä.

3. Sain ihanalta isältäni paketin Suomesta, joka sisälsi hauskoja uutisartikkelita (mitä ei löydy netistä) sekä tietenkin levyn Fazun sinistä. Sehän on kaikki jo tuhottu tässä vaiheessa iltaa. Mutta kyllä aina levy Fazun-sinistä päivän pelastaa!

4. Tapasin tänään taas yhdessä niitä julkisista luennoista joita yliopisto järkkää maailman hurmaavimman nuoren herrasmiehen. Hän oli tullut kuuntelemaan tätä luentoa (Is the European Union becoming a Market State?) syyslomallansa koska halusi nähdä minkälaista toimintaa yliopistollamme on. Hän haluaa hakea tänne muutaman vuoden päästä. Hän haluaa opiskella ekonomiaa. Ja ikää nuorella herralla oli ehkä 15 vuotta. Jestas, mistäs noin fiksuja nuoria miehiä tulee? Ja kuka tietää tuolla iällä oikeasti noin selkeästi mitä haluaa? Noh, minulla oli ainakin mukava juttutuokio hänen kanssaan.

Ja loppuun vielä video jonka kaikki ovat nähneet sataan kertaan mutta minun mieltäni se aina piristää. Tässä siis maanantai-illan ratoksi (rakastan muuten tätä biisiä!):
Mukavaa viikkoa kaikille, täällä on paistanut toistaiseksi aurinko että aika kiva lokakuu tähän mennessä! Olen vielä onnellisesti tallustellut menemään ballerinoissa ja bleiserissä! Koskakohan ne kylmät ilmat tulee?

2 kommenttia:

  1. Toivottavasti kaikki on kuitenkin pääosin hyvin ja muutenkin jo parempi mieli! <3

    VastaaPoista
  2. Ionna, joo, kaikki on pääosin hyvin ja kyllä tää mieli tästä alkaa jo nousemaan! Kiitos <3

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!