perjantai 10. lokakuuta 2008

Aavekaupunki

Eilisin illan (to) vietin opiskellen espanjan kokeeseen, tosin kävin välillä vierailulla yhden kaverin luona, mutta muuten oli kiltti opiskelija :)

Tänään aamulla sitten taas ensimmäisenä oli politiikan tutoriaalia, jossa käydään kyllä aina mielenkiintoista keskustelua. Tosin meikäläinen tuppaa olemaan aina hieman liian kärkäs esittämään mun mielipiteitä,pitäis vähän oppii olemaan korrektimpi.

Sen jälkeen olikin aika mennä tekemään espanjan välikoe,joka tuntu et meni ihan hyvin. Hieman kyllä nauratti kun piti tehdä pieni kirjoitelma jossa esittelee itsensä. Piti käyttää sitten vähintään 4 eri adjektiivia kuvaamaan. Ja ne adjektiivit jotka sitten iskin siihen oli: olen hyvännäkönen,älykäs,sympaattinen,mielenkiintoinen, blondi,pitkä ja nuori. Ei mennyt yhtään itsekehun puolelle :D
Puolustuksena sanon,että me ollaan opeteltu vaan positiivisia adjektiiveja :)

Espanjan jälkeen oli vielä politiikan teoria-tutoriaalia jonka jälkeen pääsin viettämään viikonloppua. Kaikkihan ovat lähdössä jonnekin kun on Thanksgiving viikonloppu. Porukka menee ympäri Kanadaa Torontoon,Montrealiin,Ottawaan,Kansallispuistoihin ja jotkut ehtivät aina Jenkkeihin saakka Nykkiin ja Bostoniin.
Noh, toisaalta nautin että ei ole mitään ohjelmaa viikonlopuksi.

Sain tänään pehmeän paketin,jonka olin tilannut Victoria´s Secretiltä(vaatteita!!!). Täytyy kyllä sanoa että maailman helpoin tilaus ikinä. Tilasin viime torstaina ja tänään se oli tullut. Oli hieman liian helppoa. Tulee houkutus tilata lisää kun se kävi niin helposti.

Iltapäivällä lähdettiin läheiseen ostoskeskukseen Anan kanssa shoppailee. Jeps,tuli sitten hieman shoppailtua. Tosin puolustelen tätä sillä,että oikeasti tarvitsin ne jutut mitä ostin. Mulla on mun lempparifarkut ihan hajalla,joten sain Walmartista naurettavan halvalla farkut. Ja oli sitten pakko ottaa kahdet eri väriset kun ne oli niin halvat. Mutta tarvitsin niitä. Ehdottomasti.
Ja kaikkea muutakin sälää tuli ostettua. Mutta tarvitsin niitä :D

Kampus on niin hiljainen, ihan kuin Aavekaupungissa eläis. Mun kerroskin on tyhjentynyt melkein totaalisesti. Rauha. Ihanaa!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!