maanantai 20. lokakuuta 2008

Vauhdikas viikonloppu!

Menipä viikonloppu taas niin vauhdilla ohi!
Perjantai-iltana suuntasin siis nokan kohti, näiden Commerce-opiskelijoiden bileitä.
Nämä bileet kulkevat myös nimellä keggers, eli ne ovat joiden ihmisten kodissa, ovella maksetaan sisäänpääsymaksu ja sitten voi juoda olutta niin paljon kun haluaa. Ei ihan täysin laillista, siitä kertoi jo että ikkunat oli peitetty jätesäkeillä että kukaan ei näe sisään :D

Homman nimi oli siis International Flipcup Tournament. Flipcup on peli, jossa joukkuuet ovat eri puolilla pöytää, juo olutta ja sitten pitää flipata muki pöydän reunalta siten että suuaukko on pöydällä. Hankala selittää mutta yllättävän hauska peli :)
Meidän joukkue oli nimeltään Öky Pöky (!!) ja meidän tiimi oli aika kansainvälinen. 2x suomalainen, guatemalalainen,kanadalainen,aussi ja hollantilainen. Me valitettavasti hävittiin heti alkuun britti tiimille :(


Oli aivan superhauska ilta, kyllä nää osaa sitten hyviä bileitä järjestää!!


Launtai päivää juhlistettiinkin sitten menemällä oikeen kunnon jenkkityyliseen dineriin aamupalalle. Munakasta, toastia ja milkshakea! Ihanaa!

Launtai iltana piti taas lähteä juhlimaan (!!!). Ystävällämme oli 23-vuotis synttärit teemalla "Manasak goes tropical". Eli vähän kaislahametta kehtiin ja kukkanauhat kaulaan! Oli taas superhauska ilta!!
Synttärisankari!Sunnuntai onkin mennyt toipuessa ja hieman kouluhommia tehden. Politiikan teorioiden lukeminen onkin kevyttä sunnuntai lukemista :)
Huomenna suunnataan iltapäivästä Coldplayn keikalle Ottawaan! Wuhuu!

Hauskaa viikonalkua kaikille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!