keskiviikko 22. lokakuuta 2008

Procrastinate

Otsikkona on tällä kertaa paras sana, mitä mielestäni englannin kielestä löytyy. Tai no, olen kyllä huomannut että monet sanat on vaan paljon parempia englanniksi kuin suomeksi, esim. get together, on myös ihan loistava sanaparsi. Suomeksi en keksi mitään hyvää käännöstä mikä kuulostaisi yhtä hyvältä kuin get together.

Anyways, takaisin tuohon otsikkoon. Sanakirja.org antaa seuraavat käännökset sanalle procrastinate:

1.viivytellä
2.vitkastella
3.lykätä
4.viivyttää
5.soutaa ja huovata (hieman repesin tän kohdalla)

Miksi kerron tästä sanasta on syy, että olen ihan loistava tämän harjoittamisessa ja se kuuluu päivittäiseen sanavarastoon nykyään.

Oli ihan mikä tahansa ikävä homma tai homma jota en jaksa tehdä: kouluhommat,pyykkääminen,siivoaminen,ruokakaupassa käyminen, kokkaaaminen, tärkeiden asioiden hoito niin keksin aina jotain muuta tekemistä jolla voin siirtää näiden asioiden hoitoa,kuten:

1. hengailu Facebookissa
2. uutisten lukeminen
3. blogin kirjoitus (arvaatteeko jo nyt, miksi kirjoitan tätäkin tekstiä ;D)
4. blogien lukeminen (kavereiden, Hesarin blogit, Stubbin blogi)
5. mailien tarkastus
6. musiikin ja leffojen lataaminen maailman siisteimmästä ohjelmasta
7. tv-kaistan katsominen (olen aika ylpeä et tää on näin alhaal listal, Suomes ei itseasias tule täl hetkel hirveen hyviä ohjelmia näköjään)
8. tässä vaiheessa alan yleensä kiusaa kavereita Messengerin välityksellä..
9. hengailu Facebookissa
10. taas niiden uutisten tsekkaus jos vaikka jotain mullistavaa olisi tapahtunut
11. uudestaan blogien tsekkaus jos vaikka joku olis kirjottanut jotain..

ja tässä vaiheessa kun huomaan että nro.1 ja nro.9 välillä on kulunut korkeintaan tunti ja harvemmin tunnissa ehtii maailma mullistua, tajuan että pitäisi oikeasti tehdä hommia. Ja sitten saattaa alkaa oikeesti tekemään jotain järkevää. Ainakin tunniksi. Kunnes taas pitää tsekata netti. Ja kiusata taas kavereita Messengerin välityksel, et ne on jo ihan kyllästyneitä.

Kuten arvata saattaa miksi kirjoitan blogia jo toista kertaa tänään klo.23.51 meidän aikaa on todellakin procrastinationia parhaillaan. Olen tekemässä yhtä kouluhommaa ja kyllästyin siihen täysin. Mutta nyt palaan taas sen pariin :D

Eikö olekin mainio sana ;)?

P.S. Puolustuksen sana miksi Facebook on listalla ennen uutisia. Oikeesti tsekkaan uutiset väkisinkin aina ensin, koska mulla on kotisivuna Hesarin sivut, eli kun haluan mennä sinne FB:n,niin nään ne uutiset ensin. Eli kyllähän ne uutiset menee Facebookin edelle ;)


Kuka on joskus väittänyt että meikäläinen tykkää muka pinkistä??


1 kommentti:

  1. Hei Laura.
    Tunnin päästä lähdemme pitkälle reissulle-siellä tavataan.Täällä kaunis syysaamu ja matkakuumetta ei ainakaan vielä ole.Raija ja Kaija hoitavat täällä Fannyä-hyvissä käsissä on.
    Ukki.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!