perjantai 17. lokakuuta 2008

Midtermit ohi..vihdoin!

Aamulla heräsin kökköön sateiseen keliin ja pimeään aamuun. Ja olisin niin halunnut jäädä sängynpohjalle. Mutta ei, vaatteet päälle ja espanjan tunnille menoks :D
Meidän espajan maikka on kyllä niin hauska tyyppi et hauskaahan sen tunneilla on, mutta vielä hauskempaa olis kun ne olis vähän myöhempään :D

Tunnin jälkeen viel kahvia nassuun,että herää kunnolla ja viimeiset kertaukset politiikan teorian midtermiin. Onneksi tää midterm on vaan 15 % lopullisesta arvosanasta..mutta silti.

Klo.10.30 koitti sit kohtalon hetki ja kokeen aika :) Olin tyytyväinen siihen et sain sentään vastattua jotain, tai vastasin siihen vaadittuun kolmeen kysymykseen neljästä. Nyt täytyy sitten vaan katsoa miten tiukkoja ne on arvostelun kanssa. Mutta filosofia ei kyllä ole mun juttu. Täytyy vaan yrittää takoa päähän nyt niiden ajatuksia tosi aktiivisesti.

Torstai kuuluu yhteen niistä päivistä jolloin mulla on eniten luentoja ja myös ajallisesti pisin päivä. Eli tänään oli luentoja aina 17.30 saakka, vaikka määrällisesti luentoja oli vaan kolme.

Nyt on ihan väsynyt olo,olin eka ajatellut lähteä ulos, mutta väsymys iski :) Saa nähdä päätyykö johonkin :D

Kuulumisiin taas!

1 kommentti:

  1. Hei Laura.
    Nyt Ukki saa kommentit läpi. Jätin viikko sitten pitkän kommentin mutta taisi jäädäkin matkalle.
    Nähdään pian.
    Ukki.

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!