lauantai 11. lokakuuta 2008

Aurinkoinen lauantai!

Onpa ollut ihanan rentouttava päivä. Ennen kun kuitenkaan kerron lisää tästä päivästä, täytyy laittaa mukaaan muutama hauska kuva eilisen kauppareissulta :)

Eli ensimmäinen kuva Walmartin edessä, Halloween lähestyy ja kaupat kauppaa jo kaikenlaista krääsää siihen liittyen. Melkein ostettiin oma kurpitsa mutta sitten tultiin järkiimme :DSeuraava kuva on iki-ihanan Walmartin edessä (me vaan sit rakastetaan sitä kauppa).Huomatkaa kuinka meikäläinen taas mussutaa vaihteeks jotain. Syövä lapsi on iloinen :DSeuraavaan kuvaan liittyy melko hauska tarina. Ja ihan ensimmäiseksi, ei me ei varastettu tuota autoa, vaikka mun ilme just siltä näyttää: "Hei Ansku, pöllitäänpä tästä auto. Kukaan ei osaa epäillä. Mul on iso aurinkolasit ja hattu päässä,ei kukaan huomaa mitään".
Käveltiin siis ostostemme kanssa kadulla,kunnes Ansku hihkaisee haltioituneena. "Hei,tosta on pakko saada kuva!". Ei,meidän mielestämme se auto ei ollut niin hieno että siitä piti saada kuva,vaan se tarra siinä puskurissa. Eli kiinnittäkää katseenne auton puskurin vasempaan laitaan..."God bless the USA".
Kyllä, me oltiin todella epäilyttävän näkösiä..toivon että kukaan ei todistanut tätä hetkeä :DTänään on siis ollut aivan ihanan rentouttava lauantai. Varmaan rennoin päivä pitkään aikaan. Aamulla heräsin siihen tunteeseen,että mihinkään ei ole kiire, ei tartte lähteä minnekään. Ihanaa!!
Juttelin aamulla pitkään skypen välityksellä kotiin, kattelin vähän leffaa, ihmettelin maailman menoa ja surffailin netissä.
Puoli yhden aikaan päätettiin sit Anskun kanssa lähteä kampukselle kävelemään ja ottelemaan vähän kuvia, nyt kun täällä on niin hiljaista. Tässä hieman tuloksia meidän kampusreissusta:

University Street (pääkatu)


Kaunista,eikö?
Teologian laitos
PuistonäkymiäIhanat syksyn värit!


Neiti Irvistelijä
Kampuskävelymme päättyi kirjaston eteen.
Kampukselta kävelimme lähellä olevaan Starbucksiin, jossa päätimme opiskella. Ja mehän muuten opiskelimme! Olen todella ylpeä meistä. Istuimme varmaan 3 h Starbucksin terassilla, auringon lämmittäessä (tänään on ollut super lämmin päivä), lukien politiikan teoriaa. Tässä todistusaineisto (huom, kuvat eivät ole lavastettuja!)

Eka piti tietenkin tankata kahvia..
Superkeskittyneestä ilmeestä voi päätellä,että tässä vaiheessa luin Sokratesta."Iik, hymy naamalle, rakastan Politiikan teorioita"
Ahkeran lukemisen jälkeen tallustelimme takaisin kotiin. Ja olen tänään siivonnut huoneeni. Ja pessyt pyykkiä. KAKSI koneellista. Ehkä musta tulee sittenkin kotitalousihme, vaikka äiti aina toisin väittää.
Toisinsanoen on ollut erittäin tuottelias lauantai, mutta samalla ihanan rento!
Nyt odotan että toinen koneellinen pyykkiä olisi valmis, sitten voisin tehdä hieman espanjan tehtäviä ja myöhemmin katsoa leffaa.
Musta on tullut tylsä ja vanha aikuinen kun olen ihan innoissani että saan viettää lauantai-illan pyykätessä ja leffaa katsellessa. Huolestuttavaa :)


P.S. Kuvia klikkaamalla niitä saa isommiksi!

Hauskaa sunnuntaita kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!