maanantai 13. lokakuuta 2008

Rentouttava viikonloppu jatkuu..

Tänään on siis Kanadassa vietetty Thanksgivingiä, joten meikäläinen on saanut lomailla vielä tämän päivän, jeij!!

On kyllä ollut niin rentouttavaa viettää koko pidennetty viikonloppu kotona! Huomasin ihan,että rupesi harmittamaan kun porukkaa alko palaa reissusta ja pitää meteliä..on ollut niin rauhallista muuten :D

Tänään menin taas Starbucksiin lukemaan kaverin kanssa. Saa paljon tehokkaammin luettua kun on poissa tietokoneen äärestä. Haluan nyt jakaa pienen osan tästä mun ihanaisesta Political Theory-kurssista teidän kanssanne. Tässä pieni tekstipätkä kurssiopuksesta..

"Now that which is pursued as an end itself is more final than that which is pursued as means to something else, and that which is never chosen as means than that which is chosen both as an end in itself and as means, and that is strictly final which is always chosen as an end in itself and never as means".

Niin,että silleen. Repikää siitä :D
Mahdollisimman monimutkaisesti yritetty sanoa..olenko jo maininnut että en pidä tuosta kurssista? Okei, varmuuden vuoksi..EN PIDÄ SIITÄ KURSSISTA!

Huomenna mulla on tuo Comparative Politicsin välitentti ja kumma kyllä, mutta en jaksa oikeen stressata siitä. Pelkään että huomenna kun menen kokeeseen tajuan että en osaa mitään. Mutta olen ollut kaikilla luennoilla ja tajunnut siellä asiat. Hassu juttu on se,että kurssi käsittelee pitkälti niitä käsitteitä joita luin valtsikan pääsykoekirjasta sillon pari vuotta sitten. Ja muistan vielä juttuja joita luin sillon siitä kirjasta!
Jännä juttu ajatella että minkälaista elämä oliskin jos olisin päässyt valtsikkaan. Uskon kuitenkin kohtaloon vahvasti, mun oli tarkotettu lähteä muille maille opiskelemaan..onneksi :) En voisi olla tyytyväisempi :)

Hmm..mitäs vielä lisäisin tähän sekavaakin sekavampaan kirjoitelmaan :)

Ah,joo,kaveri oli tänään lisännyt kuvia vuodelta nakki,nolla ja pulla. Meidän lukiovuosilta. Joista tuntuu olevan ikuisuus jo! Toivon ainakin että olen vähän niistä vuosista muuttunut :) Tässä yksi kuva joka uskoakseni on vuodelta 2004!!
Jeps,jeps, ei mulla muuta. Toivottakaa onnea huomisen tenttiin!

Adios!

1 kommentti:

  1. apua.. eihän sua edes tunnista tuosta kuvasta! :D olet muuttunut!
    -a

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!