torstai 9. lokakuuta 2008

Pulinaa,pölinää,pälinää..

Keskiviikko meni taas niin nopeasti ohi. Aamu aloitettiin ihanaiselle Politiikan teoria-luennolla, mikään ei ole masentavampi tapa aloittaa päivä kun nämä luennot..
Pari tuntia väliä ja sitten epsanjan keskustelu-tunnille. Saatiin edelliset testit takasin, ja hyvin oli mennyt. 80 % oikein,wuhuu :)

Katoin tiistai-illalla hetken tuota jenkkien pressavaali-väittelyä. Viime viikolla katsoin vara-presidenttien välisen väittelyn. Täytyy sanoa,että tuo vara-pressa väittely oli aika viihdyttävä :)Talous oli tietenkin pääpuheenaihe kummassakin väittelyssä. Eilisen väittelyn voittajaksi povattiin Obamaa, minä en ota kantaa :) Oli pakko mennä nukkumaan joten en katsonut väittelyä loppuun saakka.
Niitä on hauska katsoa, ja varsinkin kun vertaa noihin Suomen vaalitentteihin, niin hiukan löytyy eroa :)

Keskiviikkona mun piti mennä paikalliseen lätkämatsiin yhden kaverin kanssa, mutta päätin olla ahkera ja opiskella espanjan välitenttiin joka on perjantaina. Ostin pinon pieniä lappuja joihin kirjottelin sitten sanoja, ja nyt kanniskelen niitä mukanani.

Huomenna (eli torstaina) täytyy taas lukea vähän lisää..ja hiukan vielä lisää :)

2 kommenttia:

  1. kylllä sinä olet kunnollinen tyttö kun jaksat opiskella ennen risteilyä ;) JS

    VastaaPoista
  2. ja nyt suomi on ihan uudella kartalla kun meillä on nobelin palkinto - vaikka kunnalispolitiikka on ihan jostain - niin ollaan ainakin nousti uusiin svääreihin - vähän parempaan jengiin - nm.sosiaali ja muotikonsultti

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!