maanantai 27. lokakuuta 2008

Matkapaivat 2 & 3: Sailing!

Eilen illalla (sunnuntai) tultiin siis laivaan ja kello viidelta lahti paatti sitten seilailemaan Losista kohti ensimmaista satamaa Meksikossa!
Illalla kaytiin sitten syomassa laivan paaruokasalissa ja uni taas maittoi nopeasti!

Tanaan (maantaina) laiva on siis merella koko paivan kunnes huomenna sitten paadytaan ensimmaiseen matkakohteeseen. Meksikoon ja Cabo San Lucasiin!
Paiva on kulunut aurinkoa ottaessa laivan kannella ja hieman kylla punaisuutta nakyy jo, apuva! Muutama ihana tropical drinksukin on tullut nautittua :)

Illalla on ns. formal dinner, eli pukeudutaan vahan hienommin ja jotain esitystakin on luvassa! Osallistutaan myos isan ja ukin kanssa maantieto visaan, tavoitteena paihittaa kaikki typerat jenkit!!

Huomen aamulla laiva saapuu siis Meksikoon ja paastaan ihmettelemaan sita! En olekaan viel kertaakaan kaynyt Meksikossa! Odotan siis innolla!

Huomisiin siis!!

1 kommentti:

  1. Wau, kuulostaapa hienolta! Muista ottaa paljon kuvia, äläkä polta itteäs ihan kokonaan, mutta ota vähän rusketusta munkin puolesta. :)
    Varmasti päihitätte typerät jenkit maantiedossa, tsemppiä siihen!

    Proffa muuten sano tänään political theoryssa, että kokeet saadaan tällä viikolla ja keskiarvo on alle 60! :S se lateli hirveän määärän neuvoja, miten parantaa arvosanaa.. apua. Suurin virhe oli just "vastata asian vierestä". Hahah..

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!