maanantai 12. lokakuuta 2009

I heart New York

Heips!

Sain tänään luettua loppuun kirjan I heart New York by Lindsey Kelley.Voin ehdottomasti suositella kirjaa - puhdasta hömppää, mutta hyvää sellaista. Varmaan kuitenkin suurin syy, miksi tykkäsin kirjasta niin paljon, oli se fakta että tapahtumat sijoittuivat New Yorkiin - my favorite city in the world!

Kirjan takakansi kertoo seuraavaa:

Fleeing her cheating boyfriend and clutching little more than a crumpled bridesmaid dress, a pair of Louboutins and her passport, Anglela jumps on plane - destination NYC.

Holed up in a cute hotel room, Angela gets a New York makeover from her NBF Jenny and a whirlwind tour of the city that never sleeps. Before she knows it, Angela is dating two sexy guys. And, best of all, she gets to write about it in her new blog (Carrie Bradshaw eat your heart out). But it's one thing telling readers about your romantic dilemmas, it's another figuring them out for yourself...

Angela has fallen head over heels for the big apple, but does she heart New York more than home?


Toinen syy miksi pidän kirjasta, oli että päähenkilö todella alkaa kirjoittaa blogia elämästään Isossa Omenassa. Mäkin haluaisin kirjoittaa blogia jostain niin jännittävästä asiasta kuin elämästä Nykissä :) Sen lisäksi mun mielestä on ihana lukea kirjoja, jotka keskittyvät tiettyyn kaupunkiin ja kertovat jotain siitä. Matkustelu kun on rakkain "harrastukseni" (tosin kallis sellainen), on hauska lukea matkustusjuttuja, silloin kun ei ole itsella mahdollisuutta juuri matkustaa jonnekin.Kirjasta innostuneena, rupesin sitten tietenkin selailemaan omia New York-kuvia läpi, joten tässä muutamia..

1 kommentti:

  1. Ootko lukenut sen "petite anglaise" kirjan? Se sijoittuu pariisiin (tosin, mun mielestä vain kirjan alussa kuivaltiin paikkoja pariisissa).. ANyhow, se on vähän saman tyylinen varmaan. Mutta hei, sä sentään kirjoittelet blogia aberdeenist! Aberdeen vs. Turku...? Aberdeen!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!