torstai 8. lokakuuta 2009

Sattumaako?

Joskus luulen että mulla on Anskun kanssa joku telepaattinen yhteys..Tulin nimittäin kaupungilta kotiin, ja aattelin postailla blogiini kuinka iltapäiväinen keskustelu ystäväni kanssa, sekä sen jälkeinen shoppailuretki piristi kummasti. Ja mitäs oli Ansku kirjoittanutkaan blogiinsa, täsmälleen samoista asioista: http://annikahomeandaway.blogspot.com/2009/10/shoppailu-aina-piristaa.html (on se muuten kumma kun en osaa linkittää oikein..)

Okei, palataan tähän aamuun. Eilinen juhliminen ystäväni kanssa painoi vielä aamulla hieman päälle. Lähdin siis eilen illalla hyvän ystäväni kanssa juhlimaan Paramountiin, jonka jälkeen matka jatkui Souliin, Societyyn ja chips-kioskin kautta kotiin. Oli hauska ilta, vaikka kotona olinkin jo puolenyön maissa.

Eli tänä aamuna heräsin myöhään ja ensimmäistä kertaa pistin nokkani ulos kun lähdin yhdeltä Politiikan-luennolle. Luennon jälkeen todella tulin takaisin kotiin ja juttelin Anskun kanssa mesessä, ja se piristi ihanasti päivää, kiitos!!

Sitten lähdinkin kaupungille hankkimaan välttämättömyysjuttuja. Sain vihdoin Primarkista pari tarpeellista säilytyslaatikkoa huoneeseeni. Ja pari muutakin juttua tarttui mukaan, shoppailu on aina kivaa! Matkani jatkui Clintonsille. Olen varmaan ennenkin kertonut teillä tästä ihanasta korttikaupasta ja siellä vierähtikin tovi! Tämän jälkeen menin Waterstonen (kirjakauppa) yläkerrassa sijaitsevaan Costa Coffeehen juomaan cafe mochan ja kirjoittamaan kortit. Mielestäni ainut oikea tapa kirjoittaa kortteja on ihanassa kahvilassa, kuuma kahvikupponen kädessä.
Mä rakastan kahviloita jotka on kirjakauppojen yhteydessä, there's just something special about it.

Tulinkin vasta aika myöhään illalla kotiin, joten söin eilen tekemääni risottoa katsoen Hollyoksia ja Frendejä - you gotta love British TV.

Mitäs mieltä olette uudesta ulkoasusta, mä ainakin tykkään :)

Nyt taitaa olla aika mennä peittojen alle, huomiseen!

2 kommenttia:

  1. Hahah.. varmasti telepatiia! :D
    Mulla on niin ikävä HUBin hazelnut lattea.. kai siellä vielä on se sama tiki cafe? :D

    VastaaPoista
  2. Vautsi, sun blogi on kyl tosi hieno! Mua ärsyttää ku siinä mun ruotsinkielisessä blogissa ei voi "helposti" mtn tehdä, vaan siinä pitää osata koodata ja sellasta (sanotaanko niin?).. Janne on nyt kohta vuoden luvannu tehdä jonkun kivan ulkonäön, mutta ei!

    Mun täytyy muuten sanoa noista kahviloista sen, että mä voisin kohta alkaa sanoo että mun harrastuksniini kuuluu urheileminen, musiikki ja kahviloissa istuminen. se on vaan niin mukavaa.... :)

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!