lauantai 10. lokakuuta 2009

Jalka on kurkku

Ettäs sitten tiedätte ;) Jalka on selvästi kurkku, eikä vaan jalka.
Tämä siis A:n toteamana, kun hänen piti sanoa että jalka on kipeä :D


Perjantaina oli siis maailman kurjin keli - satoi, tuuli, satoi vähän lisää..Menin sitten Primarkin kautta hakemaan kumisaappaat itselleni, ja sitten suuntasin bussiasemalle A:ta vastaan. Perjantai kului rauhallisesti kotona, tehtiin tortilloja ja jälkiruuaksi väsäsin muffinseja. Ylipäätänsä viikonloppu oli todella rento, paljon syöminkejä :)

Lauantaina satoi taas aamulla, joten päätettiin kokata creppejä aamupalaksi. Täytteeksi iskettiin nutellaa, mansikoita, mangoa ja banaania. Onneksi iltapäiväksi kirkastui joten lähdettiin iltapäivä-kävelylle ja samalla nappasin kameran mukaan. Laura, vuoden luontokuvaaja iski :)


Tältä näyttää siis syksy Aberdeenissä, kun on kaunis keli. Ensimmäinen kuva on otettu King's Collegen edessä, jossa sijaitsee kappeli - joka viikonloppu siellä vietetään häitä, kuten tänäkin viikonloppuna todistimme.


Sitten alkoi hieman lapsettaa, joten oli pakko kokeilla köysikeinua pienen ojan yli :)


Lauantai iltapäivällä mentiin katsomaan Disneyn uusin tuotos: Up. Oli muuten superhupaisa leffa! En halua olla koskaan liian vanha katsomaan Disneyn piirrettyjä!

Lauantai ilta kuluikin eilisiä tortilloja syödessä ja X-factoria katsoessa - olen jäänyt totaalisen koukkuun siihen! Vähän samanlainen kun Idols, mutta hieman eri konseptilla.

Sunnuntai meni kanssa oikeen rennosti, koko viikonlopun on ollut tosi huono keli niin ei oikeen huvita tehdä mitään. Illalla oli volleyball matsi: Aberdeen Uni vs. Strathclyde Uni, jota minä sitten katselin. Oli ihan hauska seurata matsia, varsinkin kun mulla oli selostettu säännöt ennen sitä, että ymmärsin jotain pelin kulusta :)

Nyt pitääkin varmaan painua pehkuihin, huomen aamulla olis kello ysiltä tutoriaali tiedossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!