sunnuntai 18. lokakuuta 2009

Krokotiilia, strutsia, kengurua, villisikaa..

Heippa!!


Miten viikonloput meneekin aina niin nopeesti? Nyt olen taas takaisin kotona, huoh.

Perjantaina lähdin siis Glasgowhon heti luennon jälkeen. Jostain syystä bussiaseman vieressä oleva hotelli ja vähän itse asemastakin oli ympäröity poliiseilla, ambulansseilla ja paloautoilla. En tiedä mitä oikeen tapahtun tai oli tapahtunut, mutta se vaikeutti liikennettä niin, että bussi oli aika reippaasti myöhässä. Pääsin Glasgowhon joskus sitten seitsemän aikaa ja ilta vietettiinkin sitten Student Unionilla, jossa juhlittiin Oktoberfestejä.

Lauantaina lähdettiin käppäilemään Barras-market aluetta kohti, joka on siis nimensä mukaisesti suuri markkinalue :) Melkein siinä vieressä onkin sitten Glasgow Green- puisto, joka oli todella kaunista aluetta!

Nautittiin hetki tropiikin lämmöstä Winter Gardenissa.
Lauantai-iltana mentiin syömään ravintolaan jonka oven ulkopuolella oli tämmöinen kyltti:
Lapsia ei kuitenkaan menusta löytynyt, mutta kaikkea muuta kyltin lupaamaa kylläkin :) Kyseessä oli siis mongolialainen ravintola, jonka erikoisuutena oli barbecue. Homman nimi oli siis se, että voit itse valita kaikki ainekset- lihan, riisin/nuudelin, lisukkeen ja kastikkeen - viedä koko homman kokille ja hän paistaa sen nenän edessäsi. Vähän erilaista ravintola elämystä siis. Paikan erikoisuutena oli myös nämä vähän harvinaisemmat lihat - krokotiili, seepra, kenguru, strutsi, villisika..Eläinrakkana ihmisenä en voinut kuvitella popsivani ihania kenguruja tai seeproja mahaan, joten kokeilin villisikaa ja strutsia. Villisika oli aivan mielettömän hyvää! Mun mielestä koko paikan idea oli kiva ja varmasti mennään toistekin syömään sinne - niin hyvää ruokaa oli! Vyöryttiin sitten takaisin A:n asunnolle katsomaan X-factoria :)

Sunnuntai- aamuna paistetiin taas creppejä :) Tai A paistoi ja mä täyttelin niitä sitä mukaan, nam :) Mikään ei ole parempaa kun laiskat sunnuntai-aamut, hyvä aamiainen ja ihana piirretty-elokuva (tällä kertaa Wall-E). Iltapäivällä A lähti tuomaroimaan yhtä lentopallo matsia, joten mut päästettiin valloittamaan kauppoja!

Bussimatka takaisin kotiin oli suoraan kuin helvetistä, sillä pahaa aavistamattomana jouduin keskelle äänekästä, ärsyttävää tyttölaumaa jotka huusivat koko matkan. Ja heiltä lähti niin rivoa ja tyhmää juttua et melkein teki mieli kolkata itsensä tajuttomaks (niitä oli 8, et en olis millään pystynyt kolkkaaman niitä yhtäaikaa). Niillä oli äänet kun sillä Janicelle Frendeistä ja naurut kun hyeenoilla..Ihan järkyttävää..

Oli jälleen kerran ihana viikonloppu ja huomenna koittaa taas arki!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!