torstai 1. lokakuuta 2009

Shopping and Revolution!

Hei,hei!Tänään vietin aamupäiväni hyvin hyödyllisesti - katsoin Da Vinci Code-leffan koneelta. Mun mielestä se oli ihan hyvä (tykkäsin kirjasta mielettömästi), ainut juttu oli et saatoin missata jotain, koska siin ei ollut tekstityksiä ja poliisithan siinä leffassa puhuu ranskaa - minä taas en :)Klo.13.00 olikin sitten päivän ensimmäinen ja ainut luento! Ensimmäinen luento mun pakollisesta kurssista. Miks kaikki pakolliset kurssit on aina niitä ei-niin-mielenkiintoisia? Tää kurssi kulkee nimellä Core Concepts and Approaches in Politics and International Relations - päätelkää itse siitä mielenkiintoisuus (tai mielenkiinnottomuus). Se teettää yllättäen kans paljon töitä. Eniten luennolla kuitenkin särähti korvaan nää Computer Labit. Yhtenä kurssitöistä meidän täytyy tehdä statistical exercise. Mä inhoon statistiikkaa, matikkaa ja tollasia juttuja yleensäkin. Mutta proffa yritti olla positiivinen ja sano, et se on tosi helppoa ja jos yhtään yrittää niin saa hyvän arvosanan - great. Täytyy siis toivoa parasta. Ekat 5 viikkoa kurssista käsitelläänkin sitten kvantatiivisia metodeja - hurraa.

Sen lisäksi pitää tehdä toinen essee - tupla hurraa.

Noh, pitää pitää mieli avoime ja lippu korkealla :DLuennon jälkeen kävinkin varaamassa bussiliput Glasgowhon. A on vakaasti sitä mieltä että olen menossa Glasgowiin, en Glasgowhon. Joku suomenkielen nero voi kertoa kuinka se oikeasti menee, sillä mä en usko että ei-natiivi heppu tietää asian paremmin kuin minä :D Siis kumpi on oikein: menen Glasgowhon (mun vaihtoehto) vai menen Glasgowiin (A:n vaihtoehto)

Illalla treffasin kaveri ja mentiin ekaksi shoppailemaan ja sit viel drinksuille mun lempparibaariin Revolutioniin! Mistä tunnistaa et on asettautumas tiettyyn maahan? ETUKORTEISTA! Olen haalinut itselleni nyt kaíkki tärkeimmät etukortit mitä täällä tarvitsen, ja niitä löytyykin kiitettävä määrä nyt :)

Nyt nukkumaan ja huomenna aamubussilla Glasgowhon/Glasgowiin - you decide. Palaillaan taas maanataina!

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

 1. Mä sanoisin kans Glasgowhon.. ei voi olla totta, että A rupee jo neuvomaan sua suomen kielessä! Hahaha..
  Näin jo yks yö painajaista, että en selviä keväällä IR kursseista ja esseistä kun en ole syksyllä harjottelemassa.. apua! :D Kun olin just täältä lukenu sun mietelmiä ekan IR tutoriaalin jälkeen. Jännää.
  Oi mulla on ikävä Revolutionia..
  Tsemppiä sinne!
  xxxx
  on ikävä!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!