maanantai 5. lokakuuta 2009

it's Monday again!

Heippa taasen!

Ja jeps, taas on maanantai. Toisaalta eipä mulla ole paljon valittamisen varaa kun viikot ei ole kauhean raskaita :)

Aamulla heräsin ysiksi mun ainoalle tunnille - politiikan kurssin Computer Labille. Vaikka statistiikka ei ole mun herkkuja, mutta software (puhun tietokonetta,ehkä..) jota tullaan käyttämään vaikutta ihan ok:lta. En sano helpolta koska luultavasti kiroan sen jossain vaiheessa alimpaan helvettiin kun pitäis alkaa tekee jotain kunnollista sen softwaren kanssa. Periaattees meidän pitää tehdä joku statistiikka kuvio (siis suomeks diagrammi tai semmonen pylväs juttu) ja sit analysoida sitä. Ja aiheena siis brittien äänestyskäyttäytyminen vuoden 2005 yleisvaaleissa (general election). Aihe on mun mielestä mielenkiintoinen. Silloin kuin luin Hesaan pääsykokeisiin, äänestyskäyttäytyminen oli mun mielestä ainoa mielenkiintoinen juttu, jota Berndtson läpisi kirjassaan. Eli miten sukupuoli, ikä, vanhempien ammatit, sosiaaliluokat yms vaikuttaa äänestyskäyttäytymiseen. Eli ehkä selviän tästä statistiikka tehtävästä jotenkuten. Hopefully.

Sit lähdinkin kaupungille vähän pyörii kun oli tosi kaunis ilma ja kävin ruokakaupassa. Siellä vietinkin sitten tunnin miettien mitä kaikkia ihania terveellisiä vaihtoehtoja valitsisin :) Huomenna kokkausvuorossa siis risottoa!

Sitten olinkin sopinut että tapaan kaverini ja mennään yhdessä liittymään ja ahkeroimaan salille. "Sali" on ehkä hieman epäsopiva termi Aberdeen Sports Villagelle. Kaikki on hehkuttaneet sitä ja olihan se ihan mahtava! Itse kuntosali oli jo himmeän kokonen, siihen lisättynä kaikki kentät ja futisfieldit niin aikaiseksi saadaan Sports Village. Salilla jokaisen kuntopyörän, juoksumattojen sun muiden edessä oli oma TV! Kyllä nyt kelpaa! Ei ole enää mitään syytä olla urheilematta - varsinkin kun asun 5 min kävelymatkan päässä tästä kompleksista.
Huomenna sinne siis uudestaan!

3 kommenttia:

 1. Uuh, toi "sali" kuulostaa mahtavalta! Oispa Turun Yliopistokin älynny...

  VastaaPoista
 2. wautsi, kuulostaa hienolta.. mulla tulee jopa ikävä Abea.
  Eikä kuulosta pahalta toi äänestyskäyttäytyminen. Usko tai älä, mulla on jo hinku päästä takas opiskelemaan.. haha. Onneks voin elää sitä näin sun blogin ja sun kautta..

  VastaaPoista
 3. Sä sanoit että sulla on tylsää etkä oo edes päivättänyt blogia

  Äiti

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!