tiistai 4. lokakuuta 2011

Before and After

No niin, nyt kun olen saanut huoneeni kuntoon, ajattelin sitä teille hieman näyttää. Tiedän että ainakin äiti siellä ruudun toisella puolella odottelee innokkaasti lopputuloksen näkemistä.
Uskokaa tai älkää, minulla oli tarkoitus kuvata oikein video huoneesta, ja itseasiassa kuvasinkin. Noh, kun sitten sitä katselin totesin että kuulostan ihan elämääni kyllästyneeltä ihmisen ja Kimi Räikkösen välimuodolta, joten päätin jättää videon julkaisematta.

Kuitenkin, kuten sanoin aikaisemmin, minulle oma huone on todella tärkeä paikka. Siellä pitää viihtyä rankan päivän jälkeen ja tuntea olonsa hyväksi. Sen takia mielummin panostan sisustukseen vähän kuin että annan sen olla ankeana. Tiedän että asun täällä vaan kesäkuun loppuun, mutta olen nyt muuttanut niin paljon että jos aina ajattelen noin, en ikinä saa asumuksistani kodin oloisia.

Eli, tältä näytti huone siis ennen:


Ja tältä se näyttää nyt:


Tää on sinänsä todella huono kuva, ulkona paistoi aurinko niin kirkkaasti että eihän tuosta saa sen erikoisemmin selvää. Sen takia vielä vähän enemmän kuvia.

Suurimman osan tavaroista sain hankittua halpakaupasta nimeltä Primark. Niin tyynyt, peitto kuin taulutkin ovat sieltä. Hyvin pinkki kokonaisuus.



Tykkään, sängystä tuli muhevan näköinen. Paikka jonne voi sitten lösähtää ihanasti ja katsella "telkkaria", eli sarjoja läppäriltä.

Kirjoituspöydän yläpuoli oli todella hankala koska siinä löytyy koko pöydän mittainen korkkitaulu.Tosinsanoen, paljon täytyy lippulappusia saada että sen tilan saa täytettyä. Noh, hyllyt onkin saanut jo täytettä, toinen toimii "keittöhyllynä" ja toinen sit ihan kirjahyllynä. Vielä kun saisi kuvia kehitettyä niin saisin niitä laitettua tuohon taululle.



Avainsana kai tämä huoneen koristelussa oli värikkyys. Tai ehkä pinkkeys :) Kun koko huone on beige, piti sinne saada paljon värikästä tavaraa jotta yleisilme muuttuisi pirteämmäksi!



Kävin Borough Marketilla iskän kanssa ostamassa hieman kasveja tuohon ikkunalaudalle. Kaksi Aloe Veraa ja yksi kaktus joita ei tarvitse kastella kun kerran kuussa. En ole mikään viherpeukalo joten vaatimuksena oli ettei ne tarvitse paljon huolenpitoa!


"Eteinen"
Mun julisteperhe sai tänään täydennystä. Alunperin löytykin jo toi pinkki "Keep calm, carry on-juliste". Tänään hain yliopiston julistemyynneistä sille kaksi kaveria. Nyt on sitten "Keep calm-julisteperhe" kasassa. Ja toinen noista oli mun mielestä vaan hysteerisen hauska, arvaattekin varmaan kumpi niistä ;)



















Kaikki on siis hyvin mun uudessa kolossa. Paitsi jos ruvetaan puhumaan suihkusta. Koska saan hepulin jos puhutaan suihkusta. Ihanaa kyllä että on oma vessa ja suihku mutta herranjestas kun se suihku kastelee koko kylppärin ja täytyy odottaa 10 min ennenkuin hiukset on edes märät, menen lähimpään putkimieskauppaan ja vaihdan itse sen pirun suuttimen. Sen ei (kuulemma) pitäisi olla vaikeaa.

Kyllä tämä oma pikku koppero jo kodilta tuntuu! Varsinkin kun täällä on koko ajan sekaista (jostain kumman syystä)!

9 kommenttia:

  1. NYT näyttäää ihan Lauran huoneelta!!!! - ehkä liiankin siisti mutta vain kuvausta varten varmasti ;)

    VastaaPoista
  2. moikka! mista oot ostanut ton mustan neljan kuvan kehyksen? :) anna

    VastaaPoista
  3. Aiti, ala huoli se on nyt jo sekainen!

    Anna, kehys on ostettu Primarkista, siina oli alunperin mukana sellaisia punertavia kuvia eri maiden nahtavyyksista. Eli sielta kannattaa lahtea etsimaan jos pystyy :)

    VastaaPoista
  4. Ihania postikortteja! :) Ja tuo Harry-juliste on loistava.. tulee meidän Royal Wedding partyt mieleen. Onko toppikin hankittu vain sisustuksen vuosi? ;)

    VastaaPoista
  5. Annika, no sen takia mun oli toi juliste pakko hankkia :) Hörähdin nauruun heti kun näin sen! Haha, toppi sovi niin hyvin sisustukseen että oli pakko se seinälle iskeä :D

    VastaaPoista
  6. Aivan loistava toi "you can still marry harry".. mitäs siinä ovella lukikaan royal wedding -partyssa?:P

    VastaaPoista
  7. Miina, I will marry Harry :D Tai niin siinä olis pitänyt lukea!

    VastaaPoista
  8. Heh, onpa tutunnäköinen paikka :) Taitaapa noi kaikki opiskelijahuoneistot Lontoossa olla melko samanlaisia sisältä :D

    VastaaPoista
  9. Suklaasydän, haha joo niin taitaa kyllä olla :) Muistuttaa paljon myös ykkösvuoden asuntolasta, eli kyllä ne taitaa olla samanlaisia..

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!