sunnuntai 20. marraskuuta 2011

Epätuottelias viikonloppu

Käytiin katsomassa torstaina leffa nimeltä Immortals. Sen jälkeen tarvittiinkin pari drinkkiä ennenkuin pystyin menemään nukkumaan. Leffa oli huono. En edes tykkää ton genren elokuvista ja silti jotenkin suostuin menemään mukaan. Istuin puolet leffasta kädet silmillä ja puristaen kaverin habaa niin lujaa, että en ole varma kuuluivatko vienot kiljahdukset hänestä vaiko itse elokuvasta.
Sen lisäksi se oli 3D. Ja ihan oikeesti, tästä jaksaisin jauhaa lopputomiin, mutta ainut hyvä leffa jossa 3D oli onnistunut nappiin oli Avatar. Kaikissa muissa se on ollut mielestäni vain lisä-rahastus keino.

Vietin perjantai-illan pitäen 4 h Skype maratonia kaverin kanssa. Ihan parhautta!

Viikonlopun piti olla supertuottelias ja saada vaikka mitä aikaiseksi mutta eihän se sitten ihan onnistunut nappiin.
Lauantai-päivän vietin kyllä töitä tehden ja sainkin aikaseksi ne jutut jotka piti, mutta tarkoituksena oli aloittaa yhden esseen teko. Niin pitkälle en kuitenkaan päässyt.Lauantai-iltana käytiin happihyppelyllä Lontoon yössä ja hauskaa oli (siinä seurassa ei ole muuta mahdollisuutta edes). Aamuyöllä minun todistettiin myös sanovan että "you know, in Scotland WE know how to make proper chips & cheese". Olin taas pettynyt kun tilasin chips & cheese ja sain jotain moskaa. Ikävön Skotlantiin (tai ehkä kuitenkin enemmän vaan tuota ranskis-ruokaa)!


Olen jatkanut tätä epätuotteliasta (onko tämä edes sana?) viikonloppua tänään ja en ole oikeastaan tehnyt mitään paitsi koomaillut koneella. Ulkonakin on ollut mielettömän kaunis ilma, mutta ei huvittanut poistua huoneesta. Nytkin on kamala nälkä ja jääkaapissa ammottaa valo. Mutta ajatus että lähtisin ulos ja kulmakauppaan (joka on siis samassa rakennuksessa) tuntuu ihan ylivoimaiselta.
Kohta on kuitenkin pakko ruveta tekemään jotain koska illaksi pitäisi valmistella vielä ensi tiistain Statebuilding- kurssin presentaatio aiheesta Asymmetric federalism in Tartastan. Homma aloitettiin sillä että googletin että missäköhän ihmeessä tämä Tartastan on. Venäjällä (olisi pitänyt arvata).

Ensi viikolla on onneksi kaikkea kivaa tekemistä (mm. Rähinän keikka!) ja viikonlopullekin pitäisi suunnitella jotain hauskaa!

Btw, onneksi mun lempikaupassa Paperchasessa tiedetään tilata kortteja tekijöiltä jotka tiedostaa että Joulupukki asuu Suomessa!


2 kommenttia:

  1. Mun (suomalainen) kämppis osti just viime viikolla noi joulukortit ihan vaan sen takia ku niissä oli osattu sijoittaa Joulupukki Suomeen! :D

    VastaaPoista
  2. Annika, mun teki mieli kans ostaa noi vaan siitä syystä :) Melkeen kiikutin kassalle!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!