torstai 10. marraskuuta 2011

Niitä arkipäivän tilanteita..

Tappelet aamulla kaksi tuntia erään nettisovelluksen kanssa ja vedät itkupotkuraivarit kun se ei toimi sun ajatuksen avulla ja EI TAJUA että sä halusit se yhden jutun vasemmalle, et oikealle. Henk.koht IT-tukea etsitään!

Illalla kun tulet kotiin väsyneenä ja kädet täynnä kamaa, puhelin pään ja olkapään välissä ja et pääse kotiovesta sisälle. Rynkytät ovea 5 min ja kiroat kaverille että "mitä hittoa" kunnes tajuat että olet yrittämässä sisään asuntoon joka on kolmannessa kerroksessa. Sinä sen sijaan asut viidennessä kerroksessa.

Keksit uuden sanan ja hihkutat sitä innoissasi koko päivän. Tai itseassa et keksinyt vaan se vaan vahingossa tuli ulos suustasi. Tubeway. Ei Tube tai subway - tubeway! Kerran totesin myös kaverilleni että voin kokata Swinnish-food. Taisin mennä sekaisin halusinko kokata suomalaista vai ruotsalaista ruokaa. Toisaalta, en edes osaa kokata ruotsalaista ruokaa.

Uskallat kokeilla ensimmäistä kertaa kuntosalin saunaan. Menet saunaan (pyyhe päällä tietysti, koska alastomuudesta seuraisi varmasti porttikielto) asenteella, "tämä ei ole varmasti oikea sauna". Sinänsä ihan oikea asenne koska eihän siellä  ollut kiuasta. Mutta muuten lämpötila oli suht oikea ja rakenteiltaan muistutti saunaa (puinen koppero jossa on penkkejä kolmessa eri tasossa).

Kun heräät klo.7.30 ehtiäksesi yliopistolle klo.12.30 ja olet silti myöhässä.

Kun huomaat että olet saanut uuden ystävän elämääsi joka ymmärtää sun tyhmiä juttuja ja jaksaa vielä nauraakin niille.

Tänään on ollut just tälläinen fiilis - meinaan että joku olisi istunut mun pään päällä.

Onneksi huomenna alkaa viikonloppu!


Kuva: weheartit.com

2 kommenttia:

  1. "Kun heräät klo.7.30 ehtiäksesi yliopistolle klo.12.30 ja olet silti myöhässä."
    näin on käyny mulle jo ihan liian monena aamuna. en ymmärrä!

    VastaaPoista
  2. Joo, olen ihan varma että tässä on joku salaliitto-teoria takana. Tai sit vaan olen saamaton aamuisin :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!