maanantai 14. marraskuuta 2011

Missä sitä tuli vietettyä viikonloppu?

No Suomessa!! Jossa näytti aika syksyiseltä talven sijaan..


Homman nimihän oli se, että tänä viikonloppuna vietettiin äidin ja ukin tuplasynttäreitä sekä sitten vielä tärkeätä isänpäivää! En ole moneen vuoteen ollut kotona tähän aikaan joten päätinpä yllättää vanhemmat ja ilmaannuin heidän oven taakse lauantai-aamuna, kutakuinkin tämän näköisenä:


Ja voin kertoa että heidän ilmeet oli kyllä näkemisen arvoisia :)

Yllätys onnistui ihan nappiin, ainoa perheenjäsen joka tiesi tästä oli mummi, jonka kanssa vähän koordinoitiin tätä yhdessä. Olen niin onnellinen että ylläri toimi niin hyvin ja kenelläkään ei ollut hajuakaan tästä! Olen maailman huonoin pitämään salaisuuksia mutta kerrankin onnistuin! Oli hyvä synttärilahja ja isänpäivälahja vaikka itse sanonkin!Olin todella Suomessa vaan perjantai-illasta maanantai-iltaan mutta pääasiahan oli viettää siellä nuo synttärit ja isänpäivä joten juuri passeli aika. Oli aivan ihana viikonloppu, tuli nautittua hyvästä seurasta, ruuasta (mikään ei voita äidin ruokia) ja jouluisasta tunnelmasta!

Ihanan viikonlopun jälkeen on aina tylsä palata yksinäiseen kotiin, mutta onneksi mua oli odottamassa kolme pakettia ja hirveä määrä suklaata joten eiköhän tästä taas selvitä! Huvittavinta oli että yksi paketeista oli iskän lähettämä josta löytyi suklaata ja puuroa...joten nyt mulla on oikeastaan aika järkyttävä määrä Fazeria ja Elovenaa. Huomisesta eteenpäin täytyykin painaa niska limassa töitä viimeiset neljä viikkoa ennen joululomaa. Olisi presentaatioita ja esseitä vaikka muille jakaa!

1 kommentti:

  1. KUKAAN EI OLE KOSKAAN 52 vuoden aikana yllättänyt niin hyvin kuin sinä RAKAS, jonka varmasti myös huomasit!!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!