sunnuntai 27. marraskuuta 2011

Suomiräppiä & dinosauruksia

Torstaina käytiin käverin kanssa kuuntelemassa suomiräppiä Elastisen, Uniikin, Spektrin ja Cheekin merkeissä  The Pipelinessa. Pojat veti tosi hyvän (vaikkakin hieman lyhyen) keikan ja meillä oli hauskaa! Oli hassua kuunnella pitkästä aikaa suomiräppiä! Kyseinen baari oli myös aika mukava, ruotsalaisen omistama ja menulta löytyi mm. ruotsalaisia lihapullia ja suomalaista lonkeroa.


Lauantaina lähdettiinkin sitten "aikaisin" liikkelle ja suunnattiin nokka kohti Natural History Museumia ja dinosauruksia. Olen varmaan aikaisemminkin todennut että olen hieman huono museoissa kävijä, mutta tietyt museot kiinnostaa kovastikin ja tämä oli siksi to do- listalla. Hyvin kulutettiinkin tuolla reilut 4 h ja paljon jäi vielä näkemättä! Rakennus itsessäänkin on jo ihan nähtävyys, niin kaunis!Lauantai-illaksi oltiin päätetty että halutaan mennä katsomaan musikaali, mutta lähdettiin sillä linjalla että ostetaan liput vasta 1,5 h ennen näytöksen alkua, vain "johonkin musikaaliin". Noh, hintansa puolesta valikoitui sitten Blood Brothers. En oikein tiennyt mitä odottaa ja olin hieman ennakkoluulo-erkki koska en tiennyt kyseisestä musikaalista mitään. Alun jälkeenkin olin vielä hieman epäileväinen, välitauon aikana olin jo melkoisen vakuuttunut ja lopussa pidättelin sitten kyyneleitä. En oikein osaa sanoa mitään muuta kyseisestä teoksesta, kun että se teki lähtemättömän vaikutuksen sanomansa takia joka piili Britannian kovan yhteiskuntaluokkajaon takana.

Sunnuntaina jatkui tämä täydellisen viikonlopun vietto kun suunnattiin kohti Greenwhichiä. Ah, rakastuin paikkaan heti kun päästiin DLR:stä ulos! Ihana, vehreä aluea jossa oli söpöjä kauppoja ja pubeja! Ja niin kaunista! Tosin sunnuntaina kelikin oli mitä kaunein!Ilma oli melkoisen kirpakka mutta onhan se ihanaa että vielä näin myöhään marraskuussa on näinkin lämpimät ilmat! Näkymät Greenwhich Parkista olivat ihan uskomattoman hienot. Tultiin paikalle juuri auringonlaskun aikaan, ja täytyy kyllä sanoa että Lontoo näytti vaan niin kauniilta!
Päätettiin mennä sitten käymään vielä Royal Observatory Museumissa kun oltiin "tänne saakka tultu" ja siellä päästiinkin sitten todistamaan mm. tätä:


Ja tämä laser tässä seuraavassa kuvassa todistaakin tätä rajaa ja ylettyy aina 15 mailin päähän! Meidän mielestä aika "coolia".


Ja lopuksi nähtiin tietysti vielä kun Lontoo syttyi tuhansiin valoihin!


Täydellinen sunnuntai-päivä päättyi päivällisen merkeissä ihanan symppikseen pubiin, takkatulen merkeissä tietysti!


Nyt kun on viikonloppu "lusmuttu" onkin aika taas alkaa takoa kunnolla töitä, ensi viikolle olisi kaksi esseetä palautettavaksi ja huomisen essee pitäisi vielä lukaista läpi että suurimmilta virheiltä ollaan vältytty!

P.S. Miten tyypillistä on se, että heti kun ilma kylmenee ja sitä patteria oikeasti tarvitsisi, se lakkaa toimimasta?

2 kommenttia:

  1. hui, kun olet ehtinyt saada aikaan paljon viikonlopun aikana. i wish i had that talent too :)

    VastaaPoista
  2. Evelyn, taytyy yrittaa :) Tosin taytyy myontaa etta yksinollessani olen aarimmaisen laiska :D

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!