torstai 17. marraskuuta 2011

Muistoja reilireissulta

Ah, satuin taas katsomaan kuvia kesän takaiselta reilireissultamme. Vitsit, tuli ikävä kesää, matkailua ja sitä huoletonta fiilistä - kandin paperit taskussa ja kesä edessä meininki :)


Auringonlasku Eiffel-tornin puistossa (on sillä oikea nimikin mutta sen olen jo unohtanut). Tämä oli jotakuinkin täydellinen ilta! Treffattiin ranskalaista kaveriamme, käytiin hakemassa piknik-kamppeet kaupasta ja istuttiin nurmikolla juttelemassa. Yhtäkkiä huomattiin että aurinko oli jo laskemassa ja ilta viilentymässä. Ja tämän jälkeen torniin syttyikin tuhannet vilkkuvat valot!Matka alkamassa ja rinkka selässä! Tässä vaiheessa oltiin kävelty vasta 30 min ja ei tiedetty että edessä oli vielä tunnin kävely ennenkuin oltaisiin hostellilla..Hostellille päästyämme oli selkä märkä, tukka märkä ja kaikki oli nihevää. Mutta ei se haitannut koska matka oli vasta alkamassa!


Pärnun rannalla. Tarkotus oli ottaa rennosti aurinkoa, mutta kuinkas kävikään, taivas oli synkkä ja pilvinen. Upotettiin kuitenkin varpaat hiekkaan. Mites noi poikaystävän Jeesus-sandaali rusketusrajat?


Keskellä Puolan/Liettuan maaseutua. Lehmät olivat ihan kiskojen vieressä ja ketään ei nähty ikuisuuksiin. Juna pysähtyi viimeisellä asemalla Puolan puolella ja oli siinä 10 min seisoksissa. Me olimme ainoat ihmiset junassa ja siivoajat tulivat siivoamaan vaunuja. Tässä vaiheessa minä aloin hermostua ja siinä vaiheessa kun juna lähti takaisin samaan suuntaan josta oltiin just matkustettu se 7 h, huudan poikaystävälle (joka istuu vieressäni) suoraa kurkkua että "ME LÄHDETTIIN TAKAISIN SAMAAN SUUNTAAN!!" "Joo, kyllä mä näen sen". Tuli pieni paniikki, mutta onneksi pian erkaannuttiin eri raiteille ja päästiin Vilnan suuntaan..


Prague by night. Mitä tähän voisin sanoa, rakastuin Prahaan. Niin upea kaupunki ja meillä oli kaikenkaikkiaan ihan mahtavat kolme päivää siellä.


Aika paljon reissumme koostui myös näistä puistohengailuhetkistä. Supermarketista hakemaan lounastarpeet (patonkia ja juustoa tuli kulutettua kilokaupoin) ja sit vaan lähimpään puistoon syömään ja ehkä vetämään pienet päikkärit. Tämä on otettu Cesky Krumlovin linnan puistossa jossa ei ollut ristinsielua näkymissä.


Tässä nautitaan ensimmäistä lounasta Prahassa. Kuulemma kansallisruokaa ja superterveellistä. Nimittäin voiperunoita ja uppopaistettua juustoa. Oli muuten hyvää (ja vain hieman rasvaista)!


Liettuan hostellissa törmättiin yhteen tyyppiin joka kertoi meille että meidän on pakko mennä käymään Trakaissa. Onneksi mentiin, koska vietettiin ihan superihanat 4 h siellä! Aurinko paistoi kirkkaalta taivalta, kylässä oli vähän menneen maailman fiilis ja kaikenkaikkiaan ihana kesäfiilis! Eikä tuo Trakain linnakaan huonolta näyttänyt.


Ah, ihana muistella mennyttä kesää kun ulkona on pimeää ja synkkää!

5 kommenttia:

 1. Voi vitsi, mä haluun kesän ja auringon ja reissuun!!

  VastaaPoista
 2. Ionna & Annika: Mä haluan kans kesän ja Pariisin ja reissuilut :)

  VastaaPoista
 3. ooo oot onnekas, että oot saanu aikaiseksi reilailun. Varmasti ollut mahtava palkinto itselle kandin jälkeen :)

  VastaaPoista
 4. Evelyn, joo se oli kyllä mahtavaa! Se oli kuitenkin ollut jo pitkän aikaa mielessä joten ihanaa että se vihdoin toteutui!

  VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!