perjantai 4. marraskuuta 2011

Old Spitalfields Market & Brick Lane

Viime viikonloppuna lähdettiin sitten tutustumaan Old Spitalfields Market alueeseen sekä Brick Lanella. Olen kuullut tästä alueesta niin paljon (sekä tutuilta että blogeista lukenut) että pakkohan se oli käydä tsekkaamassa. Onneksi tuttu "kartanlukijani" oli mukana, en olisi itse varmaan ikinä löytänyt oikeaan paikkaan. Ja tällä en tarkoita että se olisi muille hankala löytää, vain minulle.
Ajateltiin että tutkaillaan aluetta ja vedetään jotkut hyvät lounaat Brick Lanella. Noh, Old Spitalfields markettiin kunnolla tutustuminen hieman jäi, luultavasti siitäkin syystä että olin hieman väärässä seurassa. Miespuolisia henkilöitä kun harvemmin kiinnostaa kierrellä ympäri eri kojuja jossa myydään vaatteita, koruja tai muuta kivaa (meidän naisten mielestä). Seuralaiseni kun oli enemmän kiinnostunut ruuasta kuin räteistä. Alue näytti kuitenkin tosi kivalta joten varmasti palaan sinne takaisin vielä tässä joku päivä - mieluiten yksin jotta saan sitten ihan rauhassa kierrellä.


Siitä lähdettiinkin sitten Brick Lanella. En tiedä mitä odottaa mutta pettynyt olin jokatapauksessa. Enkä ole ihan varma edes että miksi. Sapuskaa onneksi löydettiin ja se olikin päätarkoitus. Minä kokeilin argentiinalaisia empanadoja joita ystäväni Annika aina kehuu ja hyviä ne olikin! En sitten tiedä oliko ne "aidon argentiinalaisen" veroisia mutta ainakin kauppiaat olivat Argentiinasta (ainakin luulen) joten voisin kuvitella että ne oli ihan ok. Minulle ne kuitenkin maistui enemmän kuin hyvin! Jälkkäriksi piti tietenkin vielä vetää smoothie-kojun ihanat hedelmäoverit.

Brick Lanella täytyy kyllä varmaan antaa uusi mahdollisuus, kaikki kun sitä aina ylistää, niin ehkä vain missasin jotain todella oleellista?


Lontoossa ei kyllä tekeminen ikinä lopu kesken! Nyt täytyisi löytää vaan aikaa tutustua siihen Lontooseen joka löytyy yliopiston ulkopuolelta! Onneksi viikonloput on keksitty..

2 kommenttia:

  1. Voi että, ai sieltä saa empanadoja. :) Hyvä, jos tykkäsit! Heti maanantaina voitais skypettää, neiti. Ihanaa vkonloppua!
    x

    VastaaPoista
  2. Annika, bueno! Ja joo, alotin tuota Rieffia jo ja vaikuttaa ihan ok:lta ainakin!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!