maanantai 21. marraskuuta 2011

Robin Hood

Tuossa jokunen aika sitten tulikin käytyä Nottinghamissa, pari tuntia tuonne pohjoiseen päin. Nottingham on varmaan tietysti tunnetuin siitä faktasta että se on Robin Hoodin asuinpaikka!

Ja se oli itseasiassa ihan kiva kaupunki! Meille sattui vielä hyvä tuuri kelien kanssa koska silloin oli ihan mielettömän lämmin ja lapset juoksentelivat suihkulähteissä ja ihmiset hengailivat puolialastomana (mikä ei sinänsä täällä ole mikään epätavallisuus). Itsehän olin varautunut vähintäänkin arktisiin olosuhteisiin ja päältä löytyi lumppua ja nuttua.
Tarkotus oli käydä Nottinghamin linnassa mutta siellä olikin samaan aikaan olutfestivaalit. Tästäkös eräs innostui ja kovasti yritettiin päästä sisään mutta tapahtuma oli loppuunmyyty. Eli se siitä linnasta sitten. Mun mielestä se oli lähinnä huvittavaa että joku semmoinen asia kuin olutfestivaali voi olla loppuunmyyty. Sen sijaan pällisteltiin Robin Hood patsaan edessä ja mentiin todella söpöön pubiin, jonne kaikki muutkin ihmiset jotka eivät olleet pääseet festivaaleille sisään, päätyivät. Olen varmaan ennenkin avautunut tästä pubikulttuurista täällä, mutta mun mielestä se on vaan niin loistavaa. Pubiin voit mennä mihin aikaan päivästä tahansa, ottaa yhden drinkin, hengata kavereiden kanssa ja that's it. Ei känniövereitä ja örvellystä, vaan rentoa sosialisointia ystävien kanssa. Kukaan ei oleta että vain koska menet pubiin, olisi automaattisesti ajatuksena juoda paljon.

Robin Hood patsas!Täytyy sanoa että oli itseasiassa ihan kiva päästä hengähtämään välillä pienempään kaupunkiin, jossa meno oli hyvin samanlaista kuin Aberdeenissä. Onneksi oltiin siellä aurinkoisena päivänä, olis voinut hieman ruveta ottaa päähän jos olis satanut kaatamalla. Ja niin, istuttiin siis pubin pihalla kiviaidan päällä, juoden siideriä auringonpaisteessa. Ei paha, kun puhuttiin kuitenkin lokakuun puolestavälistä.

Vikat kuvatkin onkin otettu sitten Derbystä jossa käytiin vähän maailmanpyöräilemässä!Ihan kiva nähdä muitakin paikkoja Englannissa, vaikka kyllä Lontoossa riitäisi jo tekemistä ihan liiaksikin!

1 kommentti:

  1. Vaikka sulla oli lumppua ja nuttua päällä, et kuitenkaan näyttänyt lainkaan hampuusilta :D Haleja Lontooseen!

    VastaaPoista

Kiva kun kommentoit!