torstai 6. marraskuuta 2008

14. Matkapaiva: Oranjestad, Aruba

Tanaan juhlitaan Ukin suynttareita!! Wuhuu!!

Tanaan saavuttiin sitten ehka matkan kaikkein odotetuimpaan kohteeseen: Aruballe!
Jotain hieman kuvaa jo se, etta kun laiva saapui satamaan, silmia sarki kun katsoi sita valkoista hiekkarantaa, upeaa kristallinkirkasta sinista vetta ja upeita purjealuksia...certainly my kind of place!

Arubahan on kuuluisa sen shoppailumahdollisuukista ja erityisesti siita,etta se on verovapaata aluetta(lue:halpaa). Jalokivikauppojahan siella oli niin paljon,etta ihan silmia vihloi!

Aruba on aivan viehattava pieni kaupunki, niin sopo,vehrea,kauniita pienia taloja ja siistia. Merkkiliikkeita, pienia liikkeita, sopoja ravintoloita etc..I loved it! Siis aivan ihana paikka!

Me shopattiinkin ahkeraan. Heti alkuun piti porukan jakautua: isi ja ukki(synttarisankari) lahtivat metsastamaan sikareita ja me naiset sitten mentiin shoppailemaan jotain ihan muuta :) Ja hyvin onnistuttiinkin siina, kaikkea tarttui mukaan!

Paivan kruunasi iltapaiva Senor Frogs baarissa, jonne iska ja ukki olivat eksyneet shoppailun jalkeen. Siella sitten jatkettiin ukin synttareiden juhlmista mita hauskimmalla tavalla! Aivan hulvaton paikka! He lauloivat onnittelulaulun ja tekivat ilmapalloista ukille hatun! Ja sitten tanssitiin! Ihana paikka!

Ja ihmiset olivat taasen kerran niin ystavallisia, niin rentoa elamanmenoa talla saarella etta on ihan vertaansa vailla!

Yhteenvetona siis: Me kaikki rakastettiin Arubaa!!

Taman kirjoituksen jalkeen jaa blogin paivitys varmaan vahemmalle hetkeksi, silla huomenna olemme merella ja lauantaina saavumme sitten Puerto Ricoon ja poistumme laivasta ja sunnuntaina koko porukka lentaa sitten kotiin (eli internetiin en varmaan paase/ehdi. Mina Kingstoniin ja vanhemmat Suomeen.

Kuulemisiin siis!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun kommentoit!